۳ روش جدید جهت تهیه کره بادام زمینی



کره بادام زمینی با طعم های مختلف


در این پست از دلگرم ، طرز تهیه کره بادام زمینی با 3 طعم مختلف را به شما عزیزان آموزش داده ایم. با ما همراه شوید…


آموزش طرز تهیه کره بادام زمینی با طعم های مختلف


مواد اولیه :


کره بادام زمینی ساده :


  • عسل……………………………………..1 تا 2 قاشق چایخوری

  • روغن بادام زمینی یا روغن گیاهی ………….. 2 قاشق چایخوری

  • نمک………………………………………1/4 تا 3/4 قاشق چایخوری

  • بادام زمینی…………………………………2 فنجان – 300 گرم (بی نمک، بدون پوست)


کره بادام زمینی شکلاتی :


  • روغن بادام زمینی یا روغن گیاهی ………………3 قاشق چایخوری

  • نمک……………………………………….1/4 تا 3/4 قاشق چایخوری

  • بادام زمینی………………………………….2 فنجان – 300 گرم (بی نمک، بدون پوست)

  • پودر کاکائو………………………………….1/2 فنجان – 46 گرم (شیرین نشده)

  • پودر شکر…………………………………..1 و نیم فنجان – 173 گرم


کره بادام زمینی و بادام :


  • روغن بادام زمینی یا روغن گیاهی ……………..1 تا 2 قاشق سوپخوری

  • عسل………………………………………1 تا 2 قاشق چایخوری

  • نمک………………………………………1/4 تا 3/4 قاشق چایخوری

  • بادام………………………………………1 فنجان – 150 گرم (بی نمک، کامل)

  • بادام زمینی…………………………………1 فنجان – 150 گرم (بی نمک، بدون پوست)


این دستور تهیه ی کره بادام زمینی خیلی ساده است. فقط به یک غذا ساز و 15 دقیقه وقت نیاز دارید. علاوه بر این می توانید خلاقیت به خرج دهید و کره بادام زمینی با طعم های مختلف تهیه کنید…


طرز تهیه کره بادام زمینی با طعم مختلف


فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید. بادام زمینی ها را در یک قالب کیک یا سینی فر لبه دار بریزید. آنها را 3 دقیقه بو بدهید.


تابه را تکان بدهید یا بادام زمینی ها را هم بزنید سپس 3 تا 5 دقیقه دیگر تا زمانی که قهوه ای روشن شوند و بوی آجیل از آنها بلند شود بو بدهید. مواظب باشید مغز آجیل خیلی سریع می سوزد.


برای درست کردن کره ی بادام زمینی، بادام زمینی های بو داده را داخل کاسه ی یک غذا ساز بریزید.


1 دقیقه بزنید سپس لبه های کاسه را با یک کاردک پاک کنید. 2 تا 3 دقیقه دیگر تا زمانی که کره ی بادام زمینی نرم و براق به دست بیاید بزنید.


حالا به میزان دلخواه نمک و عسل اضافه کنید و بزنید تا مخلوط شوند. ما معمولاً نصف قاشق چایخوری نمک و 1 و نیم قاشق چایخوری عسل می ریزیم که کره ی بادام زمینی را کمی شیرین می کند.


غلظت را چک کنید. ما دوست داریم 2 قاشق چایخوری روغن اضافه کنیم. مطابق نیاز روغن اضافه کنید.


اگر کره ی بادام زمینی را طوری درست می کنید که دانه های درشت زیر دندان بیاید، قبل از شروع کار 1/3 فنجان بادام زمینی بو داده را اندازه بگیرید و بعد داخل کاسه ی غذا ساز بریزید.


8 تا 10 مرتبه بزنید تا بادام زمینی ها خیلی کوچک خرد شوند.


بادام زمینی خرد شده را در یک کاسه بریزید و برای بعد کنار بگذارید. سپس وقتی کره ی بادام زمینی را درست کردید بادام زمینی کنار گذاشته شده را به کره ی بادام زمینی اضافه کنید و هم بزنید.


بادام زمینی ها و بادام را طبق آنچه در بالا گفته شد بو بدهید. سپس بادام زمینی و بادام بو داده را داخل کاسه ی غذا ساز بریزید.


1 دقیقه بزنید سپس لبه های کاسه را با یک کاردک پاک کنید. 2 تا 3 دقیقه دیگر تا زمانی که کره ی بادام زمینی نرم و براق به دست بیاید بزنید.


حالا به میزان دلخواه نمک و عسل اضافه کنید و بزنید تا مخلوط شوند. ما معمولاً نصف قاشق چایخوری نمک و 1 و نیم قاشق چایخوری عسل می ریزیم که کره ی بادام زمینی را کمی شیرین می کند.


غلظت را چک کنید. ما دوست داریم 1 تا 2 قاشق سوپخوری روغن اضافه کنیم. مطابق نیاز روغن اضافه کنید.


بادام زمینی ها را طبق آنچه در بالا گفته شد بو بدهید. بادام زمینی های بو داده را داخل کاسه ی یک غذا ساز بریزید.


1 دقیقه بزنید سپس لبه های کاسه را با یک کاردک پاک کنید. 2 تا 3 دقیقه دیگر تا زمانی که کره ی بادام زمینی شکلاتی نرم به دست بیاید بزنید.


طرز تهیه کره بادام زمینی کاکائویی


نمک، روغن، پودر کاکائو و شکر پودری را اضافه کنید سپس 1 دقیقه دیگر تا مخلوط و براق شوند بزنید.


کره ی بادام زمینی را در ظرف محافظ غذا بریزید. در آن را ببندید و تا یک ماه در یخچال نگهداری کنید.


کره بادام زمینی : ۳ روش جدید جهت تهیه کره بادام زمینی


بیشتر بخوانید :


کره پسته : طرز تهیه کره پسته مرحله به مرحله


خواص و عوارض کره بادام زمینی برای کودکان


خاصیت درمانی و فوق العاده ی بادام زمینی


نکات مهم:


بهتر است از بادام زمینی بو نداده استفاده کنید اما اگر نتوانستید آن را پیدا کنید از بادام زمینی بو داده استفاده کنید.


کار بو دادن بادام زمینی را بدون فر هم میتوانید انجام دهید. برای این کار بادام زمینی ها را در یک ماهیتابه ریخته و روی حرارت بسیار پایین بگذارید و مدام هم بزنید تا نسوزد وقتی عطش بلند شد شعله را خاموش کنید.


اگر از بادام زمینی بو داده استفاده میکنید لازم نیست این کار را انجام دهید.


بهتر است پوست قهوه ای بادام زمینی گرفته شود.


این کره خوشمزه را میتوانید به عنوان صبحانه و عصرانه و یا در پخت کیک و شیرینی به کار ببرید.


در مورد روغن هر چقدر لازم ست اضافه کنید و حتی میتوانید آن را حذف کنید. بادام زمینی خودش روغن دارد و میتوانید روغنی به آن اضافه نکنید.


میتوانید اول کره بادام زمینی خود را بدون روغن تهیه کنید و بچشید اگر خشک بود کمی روغن اضافه کنید.


میتوانید از کنجد هم در تهیه کره استفاده کنید در این صورت محصول شما ترکیبی از کره بادام زمینی و کرم کنجد خواهد شد.


میتوانید از ترکیب بادام زمینی و فندق استفاده کنید. این کره را میتوانید حداقل یک ماه در یخچال نگهداری کنید.


بیشتر بخوانید  یک پیمانه کلم بروکسل چقدر کالری دارد ؟

دیدگاهتان را بنویسید