۲ روش ساده و پرطرفدار جهت تهیه پیتزا هاوایی



پیتزا هاوایی | طرز تهیه “پیتزا هاوایی”


یکی از انواع پیتزا های بسیار خوشمزه و خوش طعم پیتزا هاوایی می باشد که طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است و به راحتی و در مدت زمان کوتاهی می توانید آن را تهیه کنید در این بخش سعی داریم طرز تهیه پیتزا هاوایی با 2 روش را به شما عزیزان آموزش دهیم.


در مطالب قبلی طرز تهیه پیتزا سیب زمینی، پیتزا ایتالیایی و پیتزا پپرونی را به شما عزیزان آموزش دادیم در این مقاله از مجله دلگرم نحوه درست کردن پیتزا هاوایی را به شما آموزش خواهیم داد.


2 روش طلایی جهت تهیه پیتزا هاوایی


روش اول جهت تهیه پیتزا هاوایی با گوشت


مواد لازم :


  • خمیر پیتزا: یک عدد

  • روغن زیتون : یک قاشق سوپ خوری

  • جعفری تازه، ریز خرد شده : دو قاشق سوپ خوری

  • پنیر آسیاگو تازه رنده شده : یک چهارم فنجان

  • نمک : نصف قاشق چای خوری

  • سس مارینارا : نصف فنجان

  • گوشت دودی چهار گوش خرد شده : نصف فنجان

  • آناناس : نصف فنجان

  • پنیر موزارلا : یک فنجان


طرز تهیه پیتزا هاوایی با طعم عالی


  1. در روش تهیه پیتزا هاوایی ابتدا فر را از قبل در دمای ۲۰۴ درجه سانتی گراد گرم کنید سپس خمیر پیتزا را پهن کنید و به شکل یک مستطیل در آورید.

  2. در این مرحله از نحوه تهیه پیتزا هاوایی حالا روی خمیر مستطیل شکل با کمک قلم مو روغن زیتون به آرامی بمالید سپس روی آن را جعفری، پنیر آسیاگو و نمک بریزید و به مدت هشت دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزد.

  3. حالا سس مارینارا را روی خمیر بمالید ( یک سانتی متر از لبه های خمیر را خالی بگذارید) سپس روی آن را گوشت دودی، آناناس و پنیر موزارلا بریزید.

  4. در مرحله آخر طرز تهیه پیتزا هاوایی، خمیر را به مدت ۶ تا ۸ دقیقه دیگر داخل فر قرار دهید تا طلایی رنگ شود سپس با کمک یک چاقو آن را به دوازده تکه برش دهید، نوش جان.

  5. نکته : اگر تمایل دارید که پیتزا طعم تندی داشته باشد یک چهارم قاشق چای خوری فلفل قرمز له شده را قبل از قرار دادن داخل فر روی خمیر بپاشید.


۲ روش ساده و پرطرفدار جهت تهیه پیتزا هاوایی



روش دوم برای پخت پیتزا هاوایی با کالباس مرغ


مواد لازم :


  • 500 گرم:آرد

  • 2.1 پیمانه:آب ولرم

  • 1 قاشق سوپ خوری:خمیر مایه

  • 1 قاشق سوپ خوری:روغن زیتون بدون بو

  • 2.1 قاشق سوپ خوری:نمک

  • 150 گرم:کالباس مرغ دودی

  • 200 گرم: کمپوت آناناس خردشده

  • 2.2 پیمانه:پیاز قرمز خردشده نازک

  • 2.1پیمانه:فلفل دلمه ای

  • 2 پیمانه:پنیر موتزارلای رنده شده


طرز تهیه پیتزا هاوایی با کالباس مرغ


  1. برای درست کردن این پیتزا اول خمیر را آماده نمایید.یک قاشق خمیر مایه را با 1/2 پیمانه آب ولرم مخلوط کرده و برای 5 دقیقه در جای گرم بگذارید.فر را با دمای 200 درجه روشن کنید تا گرم شود.

  2. آرد را در ظرفی ریخته و خمیر مایه ، نمک و روغن را افزوده و خوب مخلوط کرده و روی یک سطح آرد پاشی شده خوب ورز دهید.

  3. کاسه ای را چرب کرده و خمیر را به شکل یک توپ در آورده و داخل آن بگذارید.

  4. روی آن را با سلفون بپوشانید و برای یک ساعت در مکانی گرم بگذارید تا ورآید و حجم آن زیاد شود.

  5. بعد از اینکه خمیر خوب استراحت کرده و حجم آن دو برابر شد آن را روی یک سطح آردپاشی شده قرار داده و به سه تکه مساوی تقسیم کنید. دست های خود را به آرد آغشته کرده و خمیرها را خوب ورز دهید.

  6. سپس آن را با وردنه باز کنید.قالب های پیتزا را چرب کرده و خمیر را داخل قالب های پیتزا پهن کنید. خمیرها را برای 10 دقیقه در فر قرار دهید تا کمی پخته و برشته شود.

  7. سپس آن ها را از فر خارج کرده و کمی سس گوجه روی آن ها بمالید. کالباس مرغ را روی خمیر ها بچینید .سپس پیاز را خرد کرده و اضافه نمایید. فلفل دلمه ای را خرد کرده و بریزید .

  8. در آخر آناناس را هم خرد کرده و روی پیتزا افزوده و پخش کنید. سپس پنیر موتزارلای رنده شده را روی آن ها بپاشید.فر را روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کرده و پیتزا را برای 20 دقیقه بپزید تا برشته و طلایی شود.


نکات مهم برای تهیه پیتزا هاوایی


  • فر را با دمای 200 در جه گرم کنید و یک کاسه آب داخل آن قرار دهید تا رطوبت داشته باشد. سپس خمیر ها را داخل فر به مدت 10 تا 15 دقیقه برشته کنید.

  • مجددا فر را در دمای 180درجه سانتی گراد قرار دهید و روی خمیر را با سس قرمز کمی طعم دار کنید.

  • آرد را الک کنید تا کاملا صاف و یکدست شود.

  • خمیر مایه را در آب ولرم حل کنید و به مدت 5 دقیقه در جای گرمی قرار دهید.


بیشتر بخوانید :


طرز تهیه پیتزا کالباس و قارچ ؛ ساده و خوشمزه


طرز تهیه ی پیتزا کردی (نان کلانه) غذای محلی کردستان


طرز تهیه پنیر پیتزا در خانه به ۲ روش اصولی + عکس


نکات تکمیلی در مورد پیتزا هاوایی


  1. پیتزا هاوایی جزو پیتزا میباشد

  2. زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و

  3. و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .

  4. پیتزا هاوایی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .

  5. توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


۲ روش ساده و پرطرفدار جهت تهیه پیتزا هاوایی


ضمن سپاس از همراهی تان در این نوشتار، امیدواریم از نحوه تهیه پیتزا هاوایی نهایت لذت را برده باشید و با کمک مطلب گفته شده این پیتزای خوشمزه را در منزل تهیه و نوش جان کنید.


بیشتر بخوانید  چگونه بوی سوختگی را در خانه از بین ببریم؟

دیدگاهتان را بنویسید