مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

۲ روش برای تهیه کوکوی کنجد مقوی و پر از خاصیت

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



طرز تهیه کوکو کنجدی لذیذ با ارزش غذایی بسیار بالا


کوکو کنجدی از غذاهای خیلی خوشمزه از خانواده کوکوهاست. حتما این کوکو را امتحان کنید. با دلگرم همراه شوید .


کوکوی کنجد خوشمزه و مقوی


روش اول : مواد لازم جهت تهیه کوکو کنجدی ساده


  • سیب زمینی ۱ عدد

  • پیاز ۱ عدد کوچک

  • کنجد ۵ قاشق غذاخوری

  • تخم مرغ ۲ عدد

  • نمک و فلفل و زردچوبه

  • جعفری خرد شده ۱ قاشق


طرزتهیه کوکوی کنجدی ساده


  1. سیب زمینی و پیاز رو رنده ریز بکنید و آبش رو بگیرید.بقیه مواد و کنجد رو باهاش مخلوط کنید، تخم مرغ ها رو هم اضافه کنید. من جعفری نداشتم و حذف کردم ولی با جعفری خوشمزه تر میشه.

  2. و توی یه تابه کمی روغن بریزید و مایه کوکو رو پهن کنید توی تابه، شعله رو کم کنید و در تابه رو بگذارید تا کوکو خودش رو بگیره و مغز پخت بشه

  3. یک طرفش که سرخ شد طرف دیگش رو هم سرخ کنید. در طرف دوم دیگه در تابه باید باز باشه.من این کوکو رو نازک درست میکنم تا سیب زمینی هاش کاملا پخته بشن.


۲ روش برای تهیه کوکوی کنجد مقوی و پر از خاصیت


روش دوم : مواد اولیه برای تهیه کوکو کنجدی با سبزیجات


  • سیب زمینی بزرگ یک عدد

  • جعفری خرد شده نصف لیوان

  • آرد سیب زمینی سه قاشق سوپ‌خوری

  • پیاز یک عدد

  • فلفل سبز نگینی خرد شده یک عدد

  • دانه کنجد ۷ تا ۸ قاشق سوپ‌خوری

  • زعفران دم‌ کرده یک قاشق سوپ‌خوری

  • تخم‌ مرغ ۵ عدد

  • شیر سه قاشق سوپ‌خوری

  • روغن مایع مخصوص سرخ کردن

  • نمک، دارچین و فلفل به میزان لازم


طرز تهیه کوکو کنجدی با سبزیجات


  1. سیب‌زمینی را پوست می‌گیریم و در یک قابلمه همراه با آب روی حرارت می‌گذاریم.

  2. در کاسه بزرگی سیب‌زمینی سرد شده و پیاز را رنده می‌کنیم.

  3. جعفری، نمک و فلفل، زعفران، کنجد و فلفل سبز را به مخلوط سیب‌زمینی و پیاز رنده شده اضافه می‌کنیم.

  4. آرد سیب‌زمینی را در شیر سرد حل کرده و به مخلوط مواد می‌افزاییم.

  5. در ظرفی تخم‌مرغ‌ ها را می‌ شکنیم، با چنگال می‌ زنیم و به بقیه مواد اضافه می‌کنیم.

  6. روغن را داغ می‌کنیم. تمام مواد را با هم مخلوط می‌کنیم و در تابه می‌ریزیم.

  7. سپس با یک قاشق کاملاً روی مواد را صاف کرده و با حرارت کم و درپوش سرخ می‌نماییم.

  8. تابه را با درپوش روی حرارت ملایم می‌گذاریم و اجازه می‌ دهیم یک طرف کوکو سرخ شود.

  9. طرف دیگر آن را بدون درب سرخ می‌کنیم.


لذت آشپزی با دلگرم :


دستور پخت کوکوی سیب زمینی خام خوش مزه و عالی


طرز تهیه ی کوکوی هویج سالم و ساده


آموزش تهیه کوکوی پوکورا غذای خوش طعم خوزستان مرحله به مرحله


کوکو ی کرفس : طرز تهیه کوکو برگ کرفس


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  طرز تهیه ترشی زرشک ترش و خوشمزه
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *