مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

۲ روش برای تهیه مربای پوست پسته

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



آموزش درست کردن مربای پوست پسته در منزل


طرز تهیه مربای پوست پسته به 2 روش (با پوست پسته تازه و پوست پسته خشک) ارائه شده است. پوست پسته خاصیت آرام‌ بخش دارد و تسکین دهنده معده است. پوست پسته تازه، برای درمان بواسیر مفید است و باعث تسکین درد و تخفیف بیماری می‌‌شود. با دلگرم همراه شوید.


آموزش درست کردن مربای پوست پسته تازه


مواد لازم برای تهیه مربا


  • – پوست نرم پسته تازه، یک کیلوگرم

  • – شکر یک کیلوگرم

  • – آب 4 پیمانه

  • – جوهر لیمو، نصف قاشق چای‌خوری


طرز تهیه مربا پوست پسته


1– ابتدا پسته‌ها را از پوست جدا کنید، سپس پوسته پسته‌ها را در سبدی ریخته و بشویید تا گرد و خاک آن از بین برود.

2 – پوست پسته را داخل آب، به مدت 8 الی 10ساعت یا فاصله بین شب تا صبح خیس کرده و طی این مدت چند بار آب آن را عوض کنید تا تلخی‌ اش گرفته شود.

3 – در قابلمه‌ای مقدار 4 پیمانه آب ریخته و پوست پسته‌ها را داخل آن بریزید. قابلمه را روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب داخل آن جوش آمده و پوست پسته‌ ها بپزد. برای این منظور، مدت 15 تا 20 دقیقه زمان لازم است.

4 – بعد از پختن پوست پسته‌ ها، جوهر لیمو را همراه شکر به مخلوط آب و پوست پسته اضافه کنید و بگذارید به جوش زدن ادامه دهد تا شکر در آب حل شده و شربت آن قوام آید. در طول این مدت، مرتب کف مربا را بردارید. پس از قوام آمدن شربت، مربا هم آماده خواهد شد.


دو نکته برای تهیه این مربا


  • به جای جوهر لیمو می‌توانید از 2 تا 3 قاشق سوپ‌ خوری آبلیمو استفاده کنید؛ جوهر لیمو و آبلیمو برای جلوگیری از شکرک زدن به مربا اضافه می‌شود.

  • پوست پسته باید تازه، سالم و بدون لک باشد در ضمن خوشرنگ بودن پوست پسته، مربا را نیز خوشرنگ می‌کند.


مربای پوست پسته با پسته خشک


۲ روش برای تهیه مربای پوست پسته


مواد لازم برای تهیه مربا پوست پسته


  • پوست خشک پسته نیم کیلو

  • شکر 1 کیلو

  • هل یا وانیل یک قاشق چایخوری سر صاف

  • آبلیمو نصف استکان

  • آب 3 تا 4 لیوان

  • خلال پسته 150 گرم


طرز تهیه مربای پوست پسته


  1. برای تهیه مربای پوست پسته با پوست خشک این میوه، ابتدا پوست پسته خام را جدا کرده و بشویید.

  2. سپس آن را ۲ تا ۳ بار بجوشانید، تا کاملا پخته شده و تلخی آن گرفته شود.

  3. سپس در آب سرد به مدت ۵ ساعت قرار دهید و طی این مدت چند مرتبه آب آن را تعویض کنید.

  4. همانند روش اول، شکر و آب را در قابلمه می‌ریزیم.

  5. وقتی به جوش آمد در حین جوشیدن پوست پسته را می‌ ریزیم تا چند جوش بخورد و شکر کاملا قوام بیاید.

  6. در مرحله آخر آبلیمو، گلاب، خلال پسته و وانیل را اضافه نموده و با قاشق چوبی یکی دوبار به هم می‌ زنیم و زیر آن را خاموش می‌کنیم، تا خنک شود.


لذت آشپزی با دلگرم :


طرز تهیه ی مربا زرشک ترش و ملس


طرز تهیه ی مربا گوجه خوشمزه و شگفت انگیز


طرز تهیه مربا و مارمالاد پرتقال + نکات مهم


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  لبنیــاتی خود باشید!
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *