مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

کشک کدو،غذای دلچسب کرمانی

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


کشک کدو

کشک کدو و طرز تهیه:

این غذا از جمله غذاهای محلی کرمان و منبع پروتئین، آهن، كلسیم و روی می باشد، بنابراین خوراکی مناسب برای نوجوانان است.

انرژی کل: 2300 کیلوکالری


کشک کدو

مواد لازم برای 6-4 نفر:

کشک 1 پیمانه

کدو سبز 750 گرم (10 عدد متوسط)

پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری

سیر داغ، نعنا داغ به میزان لازم

فیله گوجه فرنگی 4 عدد

پودر مغز گردو برای تزیین

نمك، فلفل، زردچوبه به میزان لازم

روغن به میزان لازم

کشک کدو

طرز تهیه:

شش عدد از کدوها را پس از پوست گرفتن، خرد نموده و سرخ كنید.
خالی کردن کدو

نیمی از پیاز داغ، سیرداغ و فیله های گوجه فرنگی خرد شده را نیز اضافه نموده و چند بار هم بزنید. کمی نمک، فلفل و زردچوبه به آنها بیفزایید.

سپس حرارت را ملایم نموده و درب ظرف را بگذارید تا کدوها با آب گوجه فرنگی بپزند.

بعد از آن که آب غذا کشیده شد، نیمی از کشک را اضافه نموده و شعله را خاموش کنید.

سپس کدوهای خرد شده و گوجه فرنگی را با گوشت کوب کاملا بکوبید تا نرم شود.

چهار عدد از کدوهایی را که کنار گذاشته اید، از وسط نصف کرده و سرخ کنید و اجازه دهید تا این کدوها نیز کمی بپزند.

مغز کدوهای دو نیم شده را خارج نموده و در ظرف بچینید و وسط آنها را از مخلوط کشک کدو و گوجه فرنگی پر کنید و روی آن را با بقیه پیاز داغ، سیرداغ، پودر گردو، نعنا داغ و کشک تزیین نمایید.


بیشتر بخوانید  ۲۰ خاصیت باورنکردنی کافور که نمیدانستید!
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *