کتلت تکیر ترکیه ای : سریع، راحت و خوشمزه



چگونه در منزل کتلت تکیر درست کنیم؟


به گزارش دلگرم : کتلت یکی از غذاهایی هست که همه ما از کودکی با اون خاطره داریم و هر کجای جهان که باشیم طعم و بوی کتلت هایی که دوران کودکیمون میخوردیم رو از یاد نمی بریم. این غذای خوشمزه و خاطره انگیز جزء غذاهایی است که با نان خورده می‌شود.


مواد لازم برای ۶ نفر


  • گوشت گوساله ۸۰۰ گرم

  • پیاز ۱ عدد متوسط

  • آب ¼ لیوان

  • پودر نان خشک ۳ قاشق غذاخوری

  • آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری

  • جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری

  • زیره سبز ۲ قاشق چایخوری

  • فلفل سیاه ۲ قاشق چایخوری

  • پاپریکا ۱ قاشق چایخوری

  • نمک ۱٫۵ قاشق چایخوری


مواد لازم برای تهیه سس کتلت


  • سس فلفل ۱ قاشق چایخوری

  • گوجه فرنگی ۲ عدد بزرگ

  • فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری

  • پاپریکا ۱ قاشق چایخوری


چگونه کتلت تکیر درست کنم؟


دستور پخت کتلت تکیر داغ ترکیه ای


مرحله اول


برای تهیه کتلت تکیر داغ خوشمزه ابتدا گوشت را می شوییم و چرخ می کنیم وداخل کاسه ای می ریزیم و آب لیمو،فلفل سیاه،پاپریکا،جوش شیرین،زیره سبز و نمک را به آن اضافه می کنیم و به مدت ۵ دقیقه خوب گوشت را ورز می دهیم.


مرحله دوم


سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و داخل یخچال به مدت ۴ ساعت می گذاریم. در ادامه پیاز را همراه با سیرها پوست می گیریم و می شوییم، سپس با رنده ریز رنده می کنیم. حالا گوشت را از داخل یخچال بیرون می آوریم.

حتماً بخوانید:


مرحله سوم


سپس سیر و پیاز را همراه با پودر نان خشک و آب به آن اضافه می کنیم و با دست به خوبی ورز می دهیم تا مواد منسجم شوند.(حدودا ۳ الی ۴ دقیقه کافی است) آنوقت از مایه مقداری بر می داریم و با دست به آن حالت می دهیم.


مرحله چهارم


می توانیم به هر صورتی به مایه کتلت ها حالت بدهیم که من مدل دراز و مستطیلی به آن ها می دهم و در ظرفی ان ها را می چینیم و روی آن ها را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۴ ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.


مرحله پنجم


پس از گذشت زمان قید شده مایه کتلت ها را از یخچال بیرون می آوریم و داخل تابه ای روغن زیتون می ریزیم و حرارت را کم می کنیم تا روغن به مرور زمان داغ شود و بعد کتلت ها را داخل تابه می چینیم و حرارت را زیاد می کنیم.


مرحله ششم


حالا کتلت ها را داخل تابه جابه جا می کنیم تا تفت بخورند و همه نقاط کتلت ها تغییر رنگ بدهند. بعد در تابه را می گذاریم و حرارت را ملایم می کنیم و اجازه می دهیم تا کتلت ها بپزند.هر ۳ الی ۴ دقیقه در تابه را بر می داریم و کتلت ها را تفت می دهیم.


مرحله هفتم


در آخر گوجه فرنگی را می شوییم و با رنده ریز رنده می کنیم، سپس سس فلفل را به همراه پاپریکا و فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم و همگی مواد را مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس داخل یک تابه مناسب می ریزیم.


مرحله هشتم


در این مرحله تابه را روی حرارت قرار می دهیم و مواد سس را کمی تفت می دهیم تا غلیظ شوند. در پایان کتلت های سرخ شده را در ظرف مورد نظر می چینیم و سس آماده شده را داخل یک کاسه کوچک می ریزیم و در کنار کتلت ها سرو می کنیم.


بیشتر بخوانید  طرز تهیه مرحله به مرحله آش سنگ سیر با گوشت بوقلمون خانگی محلی

دیدگاهتان را بنویسید