مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

طرز تهیه مرحله به مرحله آش سنگ سیر با گوشت بوقلمون خانگی محلی

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


آش سیر یکی از خوشمزه ترین سوپ های کردی است که بیشتر در زمستان و روزهای سرد تهیه می شود. در گذشته این آش را با گوشت خرگوش تهیه می کردند و امروزه بیشتر با گوشت بوقلمون و غاز تهیه می شود و بیشتر از دامن های گوسفندی خانگی برای این سوپ استفاده می شود که طعم بی نظیری به این سوپ می دهد اما در صورت موجود بودن. از پنیر پاستوریزه استفاده نکنید، سوپ سیر سرشار از کلسیم است، حتما این سوپ مقوی و خوشمزه را تهیه کنید. امروز در دلگارو یک سوپ سیر بسیار خوشمزه را به شما آموزش می دهیم. با ما بمان.

مواد لازم برای تهیه سوپ سنگ سیر

  • سینه و ران بوقلمون 500 گرم
  • پنیر دلمه 250 گرم
  • سیر رنده شده 35 گرم
  • ماش 1 پیمانه
  • 250 گرده برنج محلی
  • 3 عدد پیاز
  • 8 فنجان آب جوش
  • 50 گرم کره
  • نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، برگ بو به میزان لازم


سوپ سنگ سیر

طرز تهیه سوپ سیر


مرحله 1: پختن گوشت

در شرپا با حجم مناسب ابتدا کره بریزید تا آب شود سپس 1 عدد پیاز خرد شده را با کمی زردچوبه تفت دهید تا طلایی شود سپس سیر رنده شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا عطر سیر گرفته شود.


مرحله 2: پختن گوشت

مخلوط گوشت بوقلمون را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و کاملا سرخ شود سپس 1 عدد برگ و نمک اضافه کنید و با 8 لیوان آب بریزید و گوشت را کمی حرارت دهید و تفت دهید و نرم کنید. سه ساعت.


مرحله 3: برنج و ماش را بپزید

بعد از پخت گوشت را به همراه برگ بو از آب جدا می کنیم و ماش را به مدت 2 ساعت در آن می گذاریم تا خیس بخورد سپس داخل شرپا می ریزیم و اجازه می دهیم 20 دقیقه بجوشد و سیاه شود. آبکش کرده و با آب گوشت روی برنجی که قبلا شسته شده بریزید و درب شرپا را بگذارید و اجازه دهید برنج و مونگو بپزد.


مرحله 4: بوقلمون را آماده کنید

گوشت سینه و ران را چرخ کرده یا در قابلمه بریزید و له کنید سپس 2 عدد پیاز رنده شده را اضافه کنید سپس فلفل سیاه و قرمز را اضافه کرده و با همزن خوب مخلوط کنید تا ساده شود سپس به اندازه یک گردو خرد کنید. مواد.با دست رول کنید و در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.


مرحله 5: سوپ سیر را آماده کنید

برنج و ماش باید کاملا پخته شده و اصلا آبکی نباشد پس کشک را که از قبل با کمی آب ولرم رقیق کرده اید در مخلوط ماش و برنج بریزید و خوب مخلوط کنید سپس با مقدار زیادی پیاز داغ سرو کنید و تفت دهید. گوشت. دلپذیر

نکات کلیدی در تهیه سوپ سیر

  1. در صورت تمایل می توانید مقداری نعنا داغ نیز تهیه کنید.
  2. این غذا به صورت یک نفره سرو می شود.
  3. این آش سیر با لپه یا عدس نیز تهیه می شود.
  4. اگر از پنیر پاستوریزه استفاده می کنید، مراقب باشید که نمک را اضافه کنید تا سیر شور نشود.
  5. هنگام سرخ شدن، بوقلمون را در شرپا قرار دهید تا دانه ها خوب بپزند.
  6. این غذا هرگز نباید آبکی باشد زیرا با کشک فراوان سرو می شود.


بیشتر بخوانید  خواص روغن حیوانی
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *