کاهش کلسترول همراه با تغذیه مناسب و داروهای گیاهی
دست خود را روی سر و گوش فرزندتان بگذارید، اما با تمرینات و عادات خوب دیگر، می توانید کلسترول فشار خون خود را کاهش دهید و قلب سالم تری داشته باشید.
1. غذاهای غنی از فیبر: سبوس جو و بلغور جو دوسر دارای فیبر محلول هستند که کاهش می یابد کلسترول بد کمک می کند. فیبر محلول در مواد غذایی دیگری مانند جو، لوبیا قرمز، سیب، گلابی و آلو نیز یافت می شود..
2. ماهی: مصرف ماهی های چرب به سلامت قلب کمک می کند زیرا ماهی های روغنی سرشار از امگا 3 هستند که فشار خون و خطر لخته شدن خون را کاهش می دهد. انجمن قلب آمریکا پیشنهاد می کند
حداقل 2 وعده ماهی در هفته بخورید. ماهی هایی که بیشترین امگا 3 را دارند ماهی خال مخالی، شاه ماهی، قزل آلا، ساردین و سالمون هستند. فقط به یاد داشته باشید که از مزایای ضد استفاده کنیدکلسترول ماهی را نباید سرخ کرد. بهتر است ماهی را در فر یا بخار پز میل کنید.
3. آجیل: گردو، بادام و سایر آجیل ها می توانند کلسترول خون را کاهش دهید. خوردن روزانه یک مشت آجیل از جمله بادام، فندق، بادام زمینی، مغزها و پسته به سلامت قلب کمک می کند، اما برای این منظور نباید از آجیل شور استفاده کنید..
4.روغن زیتون: روغن زیتون حاوی ترکیبی قوی از آنتی اکسیدان ها است که می تواند کلسترول کاهش خون بد فواید مصرف 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون در روز
برای سلامت قلب و عروق چیزهای زیادی وجود دارد. برای افزودن روغن زیتون به رژیم غذایی خود، به جای سس سالاد از روغن زیتون تازه و سرکه یا آب لیمو استفاده کنید. خواص آنتی اکسیدانی روغن زیتون فوق بکر بیشتر از انواع فرآوری شده است.
5. سایر تغییرات: اگر می خواهید کاهش دهید کلسترول مطمئن باشید، بهتر است کل چربی مصرفی روزانه خود را کاهش دهید، به خصوص چربی های اشباع شده و ترانس موجود در گوشت قرمز، محصولات لبنی پرچرب، کیک، کلوچه و بیسکویت های بسته بندی شده..
با فلفل سیاه به جنگ چربی بروید
فلفل سیاه به دلیل داشتن ماده «پپرین» که باعث ایجاد طعم تند فلفل می شود، تشکیل سلول های چربی جدید را متوقف می کند و خاصیت ضد چربی دارد. تحقیقات تا به امروز نشان می دهد
فلفل سیاه علاوه بر فواید بسیاری برای سلامتی، میزان چربی موجود در جریان خون را کاهش می دهد.اکنون محققان در تحقیقات آزمایشگاهی و مدل های کامپیوتری کشف کرده اند که “پپرین”
در فعالیت ژن مسئول کنترل تشکیل سلول های چربی جدید نقش دارد. پپرین همچنین ممکن است در فعالیت های زنجیره متابولیک که در حفظ کنترل چربی نقش دارد، دخیل باشد.
به هدف. محققان بر این باورند که این کشف منجر به استفاده گسترده از عصاره نعناع یا فلفل سیاه در مبارزه با چربی ها و سایر بیماری های مرتبط خواهد شد..
بیا دیگه
کاهش چربی خون به خرفه
مرتضی صفوی متخصص تغذیه می گوید: مصرف خرفه به صورت خام یا پخته باعث کاهش چربی خون و رفع التهاب در بدن می شود و در طب سنتی ایران از خرفه برای رفع لاغری استفاده می شود.
تشنگی را برطرف می کند و قوای بدنی را تقویت می کندوی گفت: خرفه تصفیه کننده خون، ملین و مدر است. همچنین این گیاه دارای اثر صفرا، ضد اسکوربوت و کمبود ویتامین است. .C است.
صفوی ادامه داد: خرفه را می توان به صورت خارجی برای رفع سوختگی، آکنه، جوش و جوش استفاده کرد. وی بیان کرد: روزی سه نوبت می توان از 5 تا 100 گرم خرفه تازه استفاده کرد که تاثیر خوبی روی ارگانیسم دارد..
گردآوری: مجله اینترنتی دلگرم