چرا باید ساختارها را تقویت کنیم؟


با توجه به نیاز گسترده و روزافزون جوامع امروزی به انواع سازه ها ، استفاده از روشها و مصالح جدید برای افزایش سرعت ساخت ، روشنایی ، افزایش عمر مفید و همچنین ساختمانها و سازه های بتونی و فولادی در برابر زلزله مقاوم است.

به گزارش ایسنا ، طبق اعلام این شرکت نوسازی ساختمان ها علاوه بر این ، امروزه بسیاری از شرکتهای نوسازی مانند وجود دارند نوسازی تدریجی آنها در بهبود لرزه ای و تقویت سازه ها کار می کنند.

هدف از اصلاح و مقاوم سازی لرزه ای ساختمان ها بهبود عملکرد اجزای سازه ای است ، به طوری که پس از اجرای طرح مقاوم سازی ، ظرفیت تحمل عناصر سازه ای مانند تیرها ، ستون ها و دال ها افزایش می یابد.

تقویت در مهندسی عمران به معنای افزایش مقاومت سازه در برابر نیروها است. امروزه این اصطلاح بیشتر برای نیروی لرزه ای مورد استفاده قرار می گیرد ، اما از دیدگاه علمی ، اصطلاح تقویت کاملاً مناسب برای این منظور نیست. زیرا اصطلاح “تقویت” قطعاً به معنای افزایش مقاومت اجزای سازنده در برابر زلزله نیست ، بلکه بهبود اثر بخشی اجزا در برابر نیروی زلزله است. به همین دلیل ، اصطلاح “بهبود” و به ویژه برای نیروی لرزه ای “بهبود لرزه ای” اصطلاح دقیق تری است.

تقویت ساختار موجود می تواند پیچیده تر از ساخت سازه جدید باشد ، زیرا شرایط سازه از پیش تعیین شده است. بعلاوه ، دسترسی به مناطقی که نیاز به تجهیزات مجدد دارند همیشه آسان نیست. یکی از مهمترین وظایف تقویت کننده انجام مطالعات لازم در این زمینه به ویژه ارزیابی و ارزیابی آسیب پذیری سازه ها و ارائه راه حل مناسب برای تقویت و همچنین تقویت سازه ها برای انطباق با مفاد موجود در مقررات بار است. و اگر ساختمان موجود مقاومت کافی در برابر نیروهای گرانشی و زلزله را نداشته باشد ، یک زمین لرزه ایجاد کند.

بیشتر بخوانید  تکرار ادعای استفاده از پهپادهای ایران توسط روسیه از زبان راب‌مالی

در چه مواردی تجهیزات مجدد انجام می شود؟

در سازه هایی که قرار است بازسازی یا بازسازی شوند یا کف ساختاری آنها افزایش یافته باشد ، بارهای جانی ، اهمیت ساختمان و سطوح مشخصات عملیاتی ساختمان تغییر می کند. در نتیجه ، تقویت آنها باید دوباره طراحی شود و سطح بهره وری توسط شرکت تقویت کننده تعیین شود.

همچنین ساختمانهایی که عناصر سازه ای آنها مانند تیرها ، ستون ها و سقف ها دچار خوردگی و تخریب شده اند و یا ساختمانهایی که به دلیل ضعف سازه ای ، ترک در اجزای بتن یا ترک ، اعوجاج و خرد شدن در عناصر آنها یا جوش های فولادی ایجاد شده اند. مواد و روش ها.

انواع روشهای تبدیل متداول

روش های مرسوم برای تقویت سازه ها در برابر زلزله و بارهای مرده و زنده مانند انواع مختلف کت (مانند کت های فولادی و بتونی) ، شاتکریت ، کابل ها برای کشش بعدی در خارج از سازه و استفاده از صفحات و ورق های فولادی استفاده می شود. سازه ها معمولاً به فضای زیادی نیاز دارند و اغلب در برابر شرایط محیطی آسیب پذیر هستند.

استفاده از کامپوزیت FRP روند پروژه های مقاوم سازی سازه های بتونی و فلزی را بهبود بخشیده و نقاط ضعف سیستم های تقویت کننده با ورق های فولادی و پوسته بتنی را برطرف می کند. همچنین در سال های اخیر با ایجاد تکنیک های جدید در تولید محصولات تقویت کننده مانند کامپوزیت های FRP ، مواد ترمیم کننده بتن و غیره توسعه یافته است. اتصال عناصر بتونی با FRP مقاومت خمشی این عناصر را افزایش می دهد و همچنین نرمی و قابلیت کارایی این عناصر را افزایش می دهد.

بیشتر بخوانید  368 بیمار کرونیایی در بیمارستانهای کردستان بستری می شوند - خبرگزاری مهر اخبار ایران و جهان

الیاف FRP دارای وزن کم و مقاومت بالایی هستند. FRP در صنایع و زمینه های مختلفی از جمله هواپیمایی ، دفاعی ، خودرو و سایر موارد استفاده می شود. اما مهمترین کاربرد الیاف FRP استفاده از آنها در صنعت ساختمان است. این الیاف برای تقویت و بازسازی سازه ها در انواع مختلف سازه های ساختمانی و همچنین افزایش ظرفیت تحمل پل ها ، سیلوها ، مخازن و سایر سازه ها مورد استفاده قرار می گیرند.

انواع الیاف FRP

الیاف FRP ، معمول در صنعت پخت ، به دو دسته تقسیم می شوند: فیبر کربن (CFRP) و الیاف شیشه (GFRP). فیبر کربن مقاومت بالاتری نسبت به الیاف شیشه دارد ، به همین دلیل استفاده و فروش فیبر کربن بیش از الیاف شیشه افزایش یافته است. محصولات مرکب FRP در انواع مختلفی نیز مورد استفاده قرار می گیرد که شامل: پارچه های یک جهته و دو طرفه ، ورقه ها و ورق های FRP ، تقویت کننده FRP و مش FRP. این محصولات با استفاده از چسب و رزین FRP روی اجزای ساختمان FR مانند تیرها ، ستون ها و … نصب می شوند.

مزایای تقویت FRP چیست؟

به طور کلی ، مزایای تقویت با مواد FRP عبارتند از:

· ضخامت کم ورقهای FRP و بدون تغییر چشمگیر در ابعاد عناصر

· مقاومت خمش عناصر را افزایش دهید

· افزایش مقاومت برشی عناصر

مقاومت در برابر خوردگی را افزایش دهید

دوام و عمر را افزایش دهید

· کنترل عرض ترک

اجرای آسان

هزینه کم در مقایسه با سایر روش های مرسوم

ترمیم خوردگی

بیشتر بخوانید  علائم سرطان لثه چیست؟

کارفرمایان ، پیمانکاران و مدیران عامل محترم می توانند برای کسب اطلاعات در مورد هزینه های ارائه طرح و انجام نوسازی به روش مرسوم و با کامپوزیت FRP به وب سایت شرکت تقویت کننده افضیر به آدرس www.afzir.com مراجعه کنند. شرکت تقویت کننده افضیر یکی از بزرگترین تامین کنندگان مواد و خدمات مورد نیاز برای تعمیر و تجهیز مجدد سازه های مختلف در کشور است. برای تأمین نیازهای کشور در این زمینه ، با حمایت کارشناسان فنی مجرب ، علاوه بر تأمین مصالح ، شرکت فضیر طرحی را برای تقویت سازه های مختلف از جمله سازه های مسکونی ، پل ها ، سازه های صنعتی و … ارائه داد.

پایان گزارش آگهی

دیدگاهتان را بنویسید