مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

پنج خاصیت غذاهای تند

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


غذاهای تند و ادویه‌ای که گاهی ما را به گریه می‌اندازند خواص زیادی دارند که در اینجا به 5 مورد از آنها اشاره می‌کنیم:

1- سلامت قلب بهتر

فلفل تند می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و سکته را کاهش دهد زیرا اثرات مضر کلسترول بد را بر بدن کاهش می دهد.

کپسایسین (فلفل قرمز) با التهاب که عامل اصلی بیماری قلبی است مبارزه می کند.

2- کاهش فشار خون

نتایج نشان می دهد که فلفل حاوی ترکیبی است که فشار خون را کاهش می دهد.

این مطالعه همچنین نشان داد که مصرف فلفل، علل همچنین رگ های خونی را شل می کند.

فلفل هندی

3- وزن فلفل قرمز را کم کنید

مصرف زیاد فلفل می تواند منجر به کاهش چربی و در نتیجه کاهش وزن شود. تحقیقات می گوید پاپریکا حاوی ماده ای به نام کپسایسین است

دارد خواص کالری دارد و باعث می شود بدن بعد از هر وعده غذایی کالری بیشتری بسوزاند و گرما ایجاد کند..

4- پیشگیری از سرطان

در طول مطالعه مشخص شد که کپسایسین موجود در فلفل تند می تواند برخی از سلول های سرطانی را از بین ببرد.

در اطراف آن، فلفل تند سرماخوردگی را بهبود می بخشد و از چاقی و همچنین سکته جلوگیری می کند.

5- آرام بخش اعصاب

تماس گرفت غذاهای تند باعث افزایش تولید سروتونین (هورمون احساس خوب) می شود و در نتیجه عصبانیت و افسردگی را از بدن دور می کند..

منبع: افکار نیوز


بیشتر بخوانید  آشنایی با موارد مصرف قطره چشمی امداستین
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *