معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو استفاده از ماده سرطان زا برای آرد نان در نانوایی های اردبیل را نادرست خواند و گفت: مشکل اصلی در پخت نان استفاده از جوش شیرین است.
دکتر رسول دیناروند در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: آنچه در پخت نان مشکل ساز است استفاده از جوش شیرین است که وزارت بهداشت فرآوری خمیر را ممنوع کرده است.
وی افزود: به نفع کیفیت نان است که نانوایان از خمیر مایع برای فرآوری خمیر استفاده کنند و اجازه دهند خمیر آماده شود. این باعث افزایش کیفیت نان می شود.
واکنش وزارت بهداشت به سرطان زا بودن نان
دیناروند ادامه داد: به این ترتیب نیازی به استفاده از جوش شیرین در پخت نان نیست. اما متاسفانه برخی از نانوایی ها به دلیل عجله در تهیه خمیر و مقرون به صرفه بودن از جوش شیرین استفاده می کنند.
وی تاکید کرد: استفاده از جوش شیرین تخلف است و تایید نمی شود.
رئیس سازمان غذا و دارو به مناسبت استفاده از ماده شکستن نان در نانوایی های اردبیل اظهار داشت: من چنین چیزی نشنیده ام اما پیگیر موضوع اردبیل هستم.