واکنش وزارت بهداشت به سرطان زا بودن نان


معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو استفاده از ماده سرطان زا برای آرد نان در نانوایی های اردبیل را نادرست خواند و گفت: مشکل اصلی در پخت نان استفاده از جوش شیرین است.

واکنش وزارت بهداشت به سرطان زا بودن نان

دکتر رسول دیناروند در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: آنچه در پخت نان مشکل ساز است استفاده از جوش شیرین است که وزارت بهداشت فرآوری خمیر را ممنوع کرده است.

وی افزود: به نفع کیفیت نان است که نانوایان از خمیر مایع برای فرآوری خمیر استفاده کنند و اجازه دهند خمیر آماده شود. این باعث افزایش کیفیت نان می شود.

واکنش وزارت بهداشت به سرطان زا بودن نان

دیناروند ادامه داد: به این ترتیب نیازی به استفاده از جوش شیرین در پخت نان نیست. اما متاسفانه برخی از نانوایی ها به دلیل عجله در تهیه خمیر و مقرون به صرفه بودن از جوش شیرین استفاده می کنند.

وی تاکید کرد: استفاده از جوش شیرین تخلف است و تایید نمی شود.

رئیس سازمان غذا و دارو به مناسبت استفاده از ماده شکستن نان در نانوایی های اردبیل اظهار داشت: من چنین چیزی نشنیده ام اما پیگیر موضوع اردبیل هستم.


بیشتر بخوانید  3 روش مفید برای از بین بردن بوی بد دهان

دیدگاهتان را بنویسید