هشدار مصرف پفک (عوارض جانبی پفک)


بلاهایی که چیپس و پفک به سرتان می آورد! هشدار در مورد اثرات تورم بر جنین و نوزاد

با این قسمت از دلگرم کننده به روز باشید مضرات مصرف پفک آن ها ملاقات می کنند.

چرا مصرف پفک مضر است؟

خیلی بد نفخ

امروزه با توجه به صنعتی شدن شرکت ها و سهم بالای محصولات غذایی صنعتی در تغذیه انسان، اطمینان از کیفیت تغذیه ای و بهداشتی آنها بسیار حائز اهمیت است. با توجه به اینکه در کشور ما مصرف برخی تنقلات غیر ضروری و مضر مانند چیپس و پفک توسط افراد به ویژه کودکان رایج است، برشمردن کاستی های این گونه محصولات باعث آگاهی بیشتر مصرف کنندگان در انتخاب غذاها و تنقلات می شود. مصرف تنقلاتی مانند چیپس و پفک اثرات جبران ناپذیری دارد که بسیاری از کارشناسان مواد غذایی با آن موافق هستند.

مضرات پفک – خوردن تنقلاتی مانند چیپس و پفک اثرات جبران ناپذیری دارد که بسیاری از کارشناسان مواد غذایی با آن موافق هستند. شوری باعث تجمع آب در بدن و در نتیجه تورم بافت و افزایش فشار خون و حمله قلبی و سکته می شود. می سوزد و پراکسید تولید می کند که گرما و نور را افزایش می دهد و در نتیجه خوردن آن سلامت انسان را به خطر می اندازد.

استفاده از روغن بالا در تهیه چیپس و پفک منجر به افزایش وزن، افزایش چربی خون و احتمالاً بیماری های قلبی عروقی می شود. و مات بودن محصول یکی از خطرناک ترین مواردی است که می تواند منجر به مسمومیت و سرطان زایی چیپس شود. مقادیر زیاد نمک موجود در پف و چیپس باعث آسیب کلیه و تجمع آب در بدن می شود که منجر به تورم بافت ها و افزایش فشار خون و حمله قلبی می شود و قرار گرفتن شدید در معرض حرارت در طی فرآیند سرخ کردن منجر به تشکیل رادیکال های پراکسید آزاد می شود. این مواد مشابه مواد شیمیایی موجود در دود سیگار هستند و می توانند باعث سرطان ریه، سینه و مثانه شوند.

بیشتر بخوانید  آشنایی با دیابت نوع 1

عوارض مصرف پفک

تحقیقات نشان می دهد که پفک ها تا 9 برابر وزن خود آب جذب می کنند، بنابراین معده کودکان را پر می کنند و در وعده های غذایی اصلی آنها منجر به بی اشتهایی می شود. چیپس همچنین به دلیل کالری بالای روغن آن باعث سیری کاذب می شود و تمایل افراد را به مصرف غذاهای مغذی کاهش می دهد. در نتیجه مصرف کننده پس از مصرف مداوم این محصول دچار بیماری هایی مانند کم خونی، کوتاهی قد، پوکی استخوان و ریزش مو و کاهش وزن می شود.

سوء تغذیه یکی دیگر از عوارض این گروه از غذاهای کم ارزش است. افرادی که از سوء تغذیه رنج می برند هشدار می دهند که به هیچ وجه از این غذاها حتی به مقدار کم استفاده نکنند زیرا این دسته از غذاها باعث ایجاد سیری کاذب در انسان می شود و این سیری کاذب باعث بی اشتهایی می شود.افزایش یافته و دیگر تمایلی به خوردن غذای اصلی یعنی این بی اشتهایی ندارند. تهدیدی جدی برای این افراد است.

علاوه بر این، کودکان در حال رشد نیز دارای ناتوانی های عمده رشدی هستند، از سوی دیگر، به دلیل کالری بالای این مواد کم ارزش، چاقی و اضافه وزن نیز از علل اصلی آن هستند.چاقی خود باعث تنوع می شود. بیماری های متابولیک مانند دیابت، بیماری های قلبی عروقی، سرطان های مختلف و غیره. از این رو به سالمندان، کودکان، زنان باردار و مادران شیرده توصیه می شود به جز مصرف چیپس و پفک در دوران بارداری به هیچ عنوان از این غذاها استفاده نکنند. باعث افزایش ماده ای به نام آکریل آمید در بدن زن می شود که می تواند رشد جنین را به خطر بیندازد و در نهایت منجر به تولد نوزادی شود که در مقایسه با نوزادان سالم تر، سر کوچک تری دارد.

بیشتر بخوانید  10 نکته و دلیل قانع کننده برای ترک سیگار

این محصولات کم ارزش در سراسر دنیا تولید و تبلیغ می شوند اما در کنار این تبلیغات آموزش های مناسبی در این زمینه راه اندازی کرده اند و علاوه بر آن این تبلیغات منبع درآمدی نیز می باشد بنابراین نمی توان آنها را ممنوع کرد سلامت هر کشوری از این پرداخت ها در ساخت برنامه های آموزشی استفاده می کند و عوارض این نوع غذا را به مردم گوشزد می کند، اما متأسفانه در مورد ما این گونه است. این نیست

عوارض مصرف پفک

گردآوری شده توسط مجله اینترنتی تشویق

مرجان امینی


دیدگاهتان را بنویسید