معاون آموزشی دانشگاه امیرکبیر با اشاره به توزیع پیک تاج پنجم گفت: غلبه پیک های تاج برای ما ثابت کرده است که نمی توان روش ترکیبی آموزش را انجام داد.
دکتر محمد حسین کریمیان در گفت وگو با ایسنا همانطور که این را بیان می کنیدوی در مورد دوره های عملی در تابستان گفت: تعدادی دوره تخصصی عملی وجود دارد و در دانشکده ها برگزار می شود ، اما تعداد دانش آموزان و تعداد این دوره ها زیاد نیست. “برعکس ، دانشگاه مجموعه ای از دوره های عمومی عملی دوره ها ، و کلاس ها در آزمایشگاه های عمومی برگزار می شود. ما قبلاً برنامه ریزی کرده بودیم که این دوره ها را در آگوست برگزار کنیم ، اما متأسفانه با پیک تاج پنجم ملاقات کردیم و برنامه ریزی مختل شد. اگر این پیک تا پایان مرداد مجاز باشد ، 2 کلاس عملی برگزار می کنیم ، اما در صورت تداوم شرایط قرمز در تهران ، امکان برگزاری سمینارها وجود نخواهد داشت.
معاون آموزشی دانشگاه امیرکبیر با اشاره به واکسیناسیون جامعه دانشگاهی ادامه داد: آنها قول دادند که واکسیناسیون دانشمندان در مرداد انجام می شود و نامه های مربوطه برای ما ارسال شد و گفته شد که برنامه های واکسیناسیون در حال انجام است. “اما این روی کاغذ انجام می شود. اما با واقعیتی که در اطراف خود می بینیم ، فکر نمی کنم دانش آموزان و معلمان در ماه آگوست واکسینه شوند. اگر بخواهد این کار انجام شود ، نصف می شود ، که م effectiveثر و عملی نیست.”
دکتر کریمیان در این زمینه ادامه داد: بنابراین ترم بعدی مجددا “در عمل” برگزار می شود. چرا که نمی توان گفت کلاسها بصورت ترکیبی برگزار می شود. اگرچه ما خود را برای کلاسهای ترکیبی آماده می کنیم ، اما تجربه سال گذشته متفاوت بود. زیرا سال گذشته ما نیز اعلام کردیم که کلاس ها را به صورت ترکیبی برگزار می کنیم ، اما وقتی به مرحله شخصی رسیدیم ، یک موج کرونر کل برنامه ریزی ما را مختل کرد. بنابراین ، ما دیگر برنامه ای برای برگزاری کلاسها به صورت ترکیبی نداریم و تا زمانی که مشکل شیوع تاج به طور کامل برطرف نشود ، روش ترکیبی عملی نیست.
وی با اشاره به پیشنهاد 13 دانشگاه سطح اول در خصوص واکسیناسیون دانشجویی ، گفت: پیشنهاد این دانشگاه ها به وزارت علوم در مرحله نخست واکسیناسیون دانشجویان فارغ التحصیل ، اساتید و کارکنان دانشگاه است تا دانشگاه ها به طور کامل در این دانشگاه حضور داشته باشند. محیط دانشگاه ؛ زیرا تعداد این دانش آموزان از دانش آموزان کمتر است و همگی واکسینه شده اند. علاوه بر این ، محرک اصلی دانشگاه در رتبه بندی ، تحقیقات و تحصیلات تکمیلی است. پروژه های این دانشجویان نیز ناقص است ، زیرا می توانند با واکسن به دانشگاه بازگردند و کارهای آزمایشگاهی خود را انجام دهند.
دکتر کریمیان در این زمینه ادامه داد: البته در این مورد مشکلی وجود دارد. گفته می شود که هر دانش آموزی در شهر محل زندگی خود واکسینه می شود. اگر برنامه از هر شهری باشد ، دانشجویان کارشناسی ارشد جدا نمی شوند. اما اگر دانشجویان در دانشگاه ها واکسینه شوند ، شرایط بهتر خواهد شد. زیرا تعداد زیادی دانش آموز داریم و می توانیم واکسن خوبی بزنیم.
معاون آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: کارکنان دانشگاه صنعتی امیرکبیر قبلاً اعلام کرده اند که این دانشگاه می تواند به عنوان یکی از مراکز واکسیناسیون مورد استفاده قرار گیرد و ما به عنوان یک مسئولیت اجتماعی آماده انجام این کار هستیم. ما همچنین آمادگی کامل داریم تا خود دانش آموزان خود را واکسینه کنیم.
انتهای پیام