مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

میوه ها و غذاهای ضد التهاب

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


غذاهای التهابی و ضد التهابی

التهاب چیست؟

التهاب یک واکنش موضعی به تروما، آسیب یا عفونت است. علائم شامل التهاب، درد، تورم، کبودی و گاهی کاهش تحرک یا عفونت محل است.

غذاهای التهابی و ضد التهابی

مراقبت های پزشکی التهابی

درمان های متداول شامل استراحت، آرامش ملایم، تحمل وزن، کشش، داروهای ضد التهابی و مسکن، داروهای ضد التهابی استروئیدی و غیراستروئیدی است که می تواند معده را تحریک کرده و منجر به نفخ و زخم شود. و گاهی با درمان طولانی مدت. استفاده طولانی مدت می تواند باعث مشکلات کلیوی شود.

غذاهای التهابی و ضد التهابی

از غذاهایی که باعث التهاب می شوند خودداری کنید

این غذاها تورم و درد ناشی از التهاب را افزایش می دهند و می توانند خطر ابتلا به بیماری های مزمن را افزایش دهند و قندهای ساده، فست فودها یا فست فودها میزان التهاب را در بدن افزایش می دهند که عمدتا به دلیل مصرف چربی های ناسالم به ویژه چربی های ترانس و اشباع است. چربی ها. مواد غذایی.

گوشت های فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس، سوسیس و کالباس آماده و برگر حاوی تعدادی مواد شیمیایی از جمله نیتریت هستند که مستقیما با افزایش التهاب و بیماری های مزمن مرتبط هستند. چربی های اشباع موجود در گوشت، لبنیات و تخم مرغ (با توجه به نیاز به مقادیر طبیعی این چربی های اشباع شده) و از آنجایی که این مواد منبع مواد معدنی و ویتامین های مورد نیاز بدن هستند، باید از این مواد به اندازه کافی استفاده کرد، اما در هنگام طبخ این غذاها تا حد امکان چربی

این غذاها همچنین حاوی اسیدهای چرب آراشیدونیک اسید هستند که خود التهاب را بدتر می کند. رژیم غذایی سرشار از قندهای ساده با التهاب، چاقی (که یک عامل التهابی است) و بیماری مزمن همراه است.

  1. گوشت های فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس، سوسیس و کالباس
  2. و برگرهای آماده که حاوی مواد شیمیایی از جمله نیتریت هستند
  3. ارتباط مستقیمی با افزایش التهاب و بیماری های مزمن دارد
  4. در مصرف انواع نوشیدنی ها و آب میوه های مصنوعی، حتی رژیمی (به دلیل وجود قندهای مصنوعی)، شیرینی ها، آب نبات ها و غلات شیرین باید بسیار دقت کنیم.
بیشتر بخوانید  مزایای عالی کپسول کالری بلاکر بیوکل 

غذاهای التهابی و ضد التهابی

از سوی دیگر، با وجود اینکه میوه ها و سبزیجات منابع مهم ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها هستند، تعدادی از سبزیجات مانند گوجه فرنگی، سیب زمینی، بادمجان و… می تواند در برخی افراد آلرژن باشد و باعث افزایش درد ناشی از التهاب شود. این سبزیجات حاوی ماده شیمیایی به نام سولانین هستند که در برخی موارد می تواند قابل اشتعال باشد. در طب سنتی ما از اصطلاحاتی مانند غذای سرد برای آنها استفاده می شود.

چگونه با رژیم غذایی التهاب را کاهش دهیم

غذاهای التهابی و ضد التهابی

اگر می خواهید التهاب را کاهش دهید، غذاهای التهاب آور کمتر و غذاهای ضد التهابی بیشتری مصرف کنید.
اساس رژیم غذایی شما به طور کلی شامل غذاهای مغذی است که حاوی آنتی اکسیدان هستند و از غذاهای فرآوری شده اجتناب می کنند.
آنتی اکسیدان ها با کاهش سطح رادیکال های آزاد عمل می کنند. این مولکول ها به عنوان بخشی طبیعی از متابولیسم شما واکنش پذیر هستند، اما زمانی که در گیاهان ذخیره می شوند می توانند منجر به التهاب شوند.رژیم غذایی ضد التهابی شما باید تعادل سالمی از پروتئین، کربوهیدرات ها و چربی ها را در هر وعده غذایی داشته باشد. فراهم کند. اطمینان حاصل کنید که بدن شما به ویتامین ها، مواد معدنی، فیبر و آب نیاز دارد.

غذاهای التهابی و ضد التهابی

از خوردن این غذا خودداری کنید

  • برخی از غذاها برای تحریک التهاب شناخته شده اند.
  • کاهش یا حذف این غذا را در نظر بگیرید. این غذاها عبارتند از:
  • نوشیدنی های شیرین: نوشیدنی های شکر شیرین و آب میوه ها.
  • کربوهیدرات های تصفیه شده: نان سفید، ماکارونی سفید و غیره
  • دسرها: کلوچه، آب نبات، کیک و بستنی.
  • گوشت فرآوری شده: بولونیا، سوسیس و غیره.
  • میان وعده فرآوری شده: کراکر، چیپس و ترشی.
  • روغن های مخصوص: دانه ها و روغن های گیاهی مانند روغن سویا و ذرت.
  • چربی های ترانس: غذاهای “هیدروژنه” در لیست مواد تشکیل دهنده.
  • الکل: مصرف زیاد الکل
  • غذایی که می توانید بخورید
  • حاوی مقدار زیادی از این غذاهای ضد التهابی است:
  • سبزیجات: کلم بروکلی، کلم پیچ، کلم بروکسل، کلم، گل کلم و غیره.
  • میوه ها: انواع رنگی خاص مانند توت، انگور و گیلاس.
  • میوه های پرچرب: آووکادو و زیتون.
  • چربی های سالم: روغن زیتون و روغن نارگیل.
  • ماهی های روغنی: سالمون، ساردین، شاه ماهی، ماهی خال مخالی و کولی.
  • آجیل: بادام و سایر مغزها.
  • فلفل: فلفل و فلفل تند.
  • شکلات: شکلات تلخ.
  • ادویه جات: مانند زردچوبه، شنبلیله و دارچین.
  • چای: چای سبز.
  • منوی نمونه رژیم غذایی ضد التهابی
  • این برنامه شامل یک روز وعده های غذایی ضد التهابی است:
  • صبحانه
  • املت 3 تخم مرغ با قارچ 1 فنجان و 1 فنجان کلم پیچ، پخته شده در روغن نارگیل.
  • گیلاس ۱ فنجان.
  • چای سبز یا آب.
  • ناهار
  • ماهی قزل آلا کبابی در پایه مخلوط با روغن زیتون و سرکه.
  • 1 فنجان تمشک با ماست یونانی ساده و گردوی خرد شده روی آن.
  • چای سرد، آب.
  • خوراک کوتاه
  • فلفل با گواکامول.
  • شام
  • کاری مرغ با سیب زمینی شیرین، گل کلم و کلم بروکلی.
  • شکلات تلخ (ترجیحا حداقل 80 درصد کاکائو).
  • سایر نکات برای کاهش التهاب
  • مکمل ها: برخی مکمل ها ممکن است اثرات ضد التهابی غذا را افزایش دهند، از جمله روغن ماهی و کورکومین.
  • ورزش منظم: ورزش می تواند نشانگرهای التهاب و خطر بیماری های مزمن را کاهش دهد.
  • خواب: خواب مناسب بسیار مهم است. محققان دریافته اند که کاهش خواب شبانه باعث افزایش التهاب می شود
  • به سبک زندگی ضد التهابی خود پاداش دهید
  • یک رژیم ضد التهابی همراه با ورزش و خواب خوب می تواند فواید زیادی را به همراه داشته باشد
  • بهبود علائم استئوآرتریت، سندرم روده التهابی، لوپوس و سایر اختلالات خود ایمنی.
  • خطر ابتلا به چاقی، بیماری های قلبی، دیابت، افسردگی، سرطان و سایر بیماری ها کاهش می یابد.
  • کاهش نشانگرهای التهاب در خون.
  • سطح قند خون، کلسترول و تری گلیسیرید بهتر است.
  • بهبود در انرژی و خلق و خو
  • توجه: التهاب مزمن ناسالم است و می تواند منجر به بیماری شود.
  • التهاب مزمن مفاصل یا آرتروز باعث تورم و درد مفاصل می شود.التهاب پاسخ بدن به عفونت و آسیب است. التهاب در واقع یک مکانیسم دفاعی است که با انتقال مواد مغذی و سلول های ایمنی به ناحیه آسیب دیده به بهبود و ترمیم بافت ملتهب کمک می کند.
  • در اینجا به 5 ماده غذایی ضد التهاب اشاره می کنیم:
  • غذاهای غنی از امگا 3: یکی از علل التهاب در بدن مصرف زیاد اسیدهای چرب امگا 6 و دریافت کم اسیدهای چرب امگا 3 است. اکثر رژیم های غذایی امروزی حاوی 10 برابر امگا 6 بیشتر از امگا 3 هستند که خطر التهاب را افزایش می دهد. امگا 6 در مغزها، دانه ها و روغن های گیاهی یافت می شود.
  • محققان توصیه می کنند که بیماران مبتلا به آرتریت امگا 3 بیشتری را به رژیم غذایی خود اضافه کنند. منابع اسیدهای چرب امگا 3 شامل ماهی هایی مانند سالمون، ساردین و قزل آلا، بذر کتان و آجیل است. از مکمل های روغن ماهی نیز می توان برای تامین اسیدهای چرب امگا 3 استفاده کرد.
  • روغن زیتون تصفیه نشده: زیتون و روغن زیتون حاوی ترکیبات ضد التهابی هستند و استفاده از آنها در رژیم غذایی روزانه توصیه می شود.
  • غذاهای غنی از آنتی اکسیدان: میوه ها و سبزیجات، به خصوص تیره رنگ، حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی زیادی هستند. توت فرنگی، تمشک، زغال اخته، خربزه، زردآلو، گیلاس، آلو، هندوانه، خرما و کلم، اسفناج، کلم بروکلی، هویج، گل کلم، کدو تنبل، کدو حلوایی، فلفل، سیب زمینی و چغندر حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان هستند.
  • ادویه جات ترشی جات: زنجبیل، سیر، دارچین و زردچوبه دارای خواص ضدالتهابی هستند، پس استفاده از آنها را در آشپزی به یاد داشته باشید. یک نوشیدنی بسیار مفید برای بهبود التهاب مخلوطی از آب سیب، آب هویج و زنجبیل است.
  • چای سبز: چای سبز حاوی ترکیبات خاصی است که برای رفع التهاب و التیام مفاصل مفید است. طبق مطالعات انجام شده، نوشیدن 3 تا 4 فنجان چای سبز در روز تاثیر بسزایی در تسکین التهاب دارد.
بیشتر بخوانید  خواص اعجاب انگیز پای مرغ

غذاهای التهابی و ضد التهابی

گردآوری شده توسط مجله اینترنتی تشویق

مرجان امینی


ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *