2 – جک فروت جک فروت
این میوه در جنوب و غرب هند، سریلانکا، فیلیپین و بنگلادش می روید. میوه جک فروت شبیه آناناس است اما شیرین تر از آن است. از چوب این درخت به دلیل استحکام بالا در تولید مبلمان منزل استفاده می شود.
جک فروت میوه ای بومی هند و مالزی در مناطق گرمسیری از جمله تایلند است
این میوه در اندونزی پرتغال می روید.نام این میوه از زبان مالایی (چاکا) و پرتغالی گرفته شده است.
است
این میوه با وزن 36 کیلوگرم بزرگترین درخت میوه جهان است
میوه گاهی تا 90 سانتی متر … و عرض آن به 50 سانتی متر می رسد اما با این اوصاف باز است
شما همچنین باید آن را از درخت جدا کنید.
طعم این میوه شیرین و شبیه آناناس است اما آبکی کمتری دارد. پوست سخت است
وقتی باز می شود، میوه های نارنجی رنگ داخل آن وجود دارد.
برخی از مردم آن را به صورت خام استفاده می کنند، اما بهتر است حفظ شود.
بعضی ها مثل چیپس سیب زمینی داخل روغن می ریزند.
در هند، بنگلادش، سریلانکا، اندونزی، کامبوج و ویتنام
از آن برای پختن غذا استفاده می کنند یا آن را می پزند و به عنوان غذای اصلی استفاده می کنند.
در مالزی آن را با شیر نارگیل می پزند و با برنج می خورند.
در صنایع بستنی، شیرینی و دسر استفاده می شود.
در هند از برگ های آن به عنوان بشقاب استفاده می شود.
خواص جک فروت:
جک فروت سرشار از منگنز، پتاسیم، ویتامین های گروه B، کاروتن، کلسیم کم و آهن و نشاسته
در طب چینی میوه خاصیت خنک کنندگی و بسیار مقوی است
مقوی کبد
ریشه آن برای درمان آسم و بیماری های پوستی مفید است.
دانه های میوه باعث سقط جنین می شود.
شیره گیاه برای درمان مارگزیدگی و آبسه با سرکه همراه است.
مجموعه: مجله اینترنتی تشویقی