معرفی انواع پنیر خارجی که باید بشناسید


معرفی انواع پنیر خارجی که باید بشناسید

پنیر یکی از قدیمی‌ترین و محبوب‌ترین محصولات لبنی است که با تخمیر شیر تولید می‌شود. این محصول لبنی در انواع و اقسام گوناگونی تهیه و مصرف می‌شود که در نتیجه هر کدام دارای طعم، بافت و ویژگی‌های منحصر به‌ خود هستند. در این مقاله، به معرفی چند نوع از معروف‌ترین پنیرها و ویژگی‌های آن‌ها می‌پردازیم و برای مطالعه و خرید اینترنتی لبنیات می توانید وارد شوید.

پنیر چدار (Cheddar)

پنیر چدار یکی از پرمصرف‌ترین پنیرها در جهان است که منشأ آن به انگلستان بازمی‌گردد. این پنیر در رنگ‌های زرد و سفید تولید می‌شود و طعمی ملایم تا تند دارد. طعم پنیر چدار با افزایش سن پنیر، تندتر می‌شود. چدار در تهیه انواع غذاها مانند ساندویچ، پیتزا و انواع فینگر فود مورد استفاده قرار می‌گیرد.

پنیر فتا (Feta)

پنیر فتا از شیر گوسفند یا مخلوطی از شیر گوسفند و بز تهیه می‌شود و منشاء آن به یونان بازمی‌گردد. این پنیر بافتی نرم و خرد شونده دارد و طعم آن کمی شور است. پنیر فتا به‌طور معمول در سالادها، غذاهای مدیترانه‌ای و در کنار نان و زیتون مصرف می‌شود.

پنیر موزارلا (Mozzarella)

موزارلا پنیری تازه و نرم است که از شیر گاو یا بوفالو تهیه می‌شود و منشأ آن ایتالیا است. این پنیر به‌خاطر بافت کشسان و طعم ملایمش مشهور است. موزارلا به‌طور عمده در پیتزا، سالاد کاپریس و انواع خوراک‌های ایتالیایی استفاده می‌شود. نوع 

تازه پنیر موزارلا در آب‌نمک نگهداری می‌شود و باید به‌سرعت مصرف شود. ویژگی برجسته در پنیر موزارلا ایجاد خاصیت کشسانی در غذاست که این ویژگی را در پیتزا به وفور دیده‌ایم.

بیشتر بخوانید  مرگ 25 نفر بر اثر گرمای شدید در غرب هند

پنیر بوراتا (Burrata)

پنیر بوراتا یکی از محبوب‌ترین پنیرهای ایتالیایی است که از ترکیب موزارلا و خامه تهیه می‌شود. این پنیر که منشأ آن به جنوب ایتالیا بازمی‌گردد، دارای پوسته‌ای نرم و کشسان از موزارلا است. بوراتا به‌طور معمول تازه مصرف می‌شود. این پنیر به دلیل بافت و طعم منحصربه‌فردش، به‌ویژه در سالادها، پیتزاها و به‌عنوان پیش‌غذا همراه با نان تازه و گوجه‌فرنگی جا دارد. طعم لطیف و کرمی بوراتا، آن را به یک گزینه محبوب در آشپزی مدرن و غذاهای مدیترانه‌ای تبدیل کرده است.

پنیر بلو (Blue Cheese)

پنیر بلو یا پنیر آبی به‌واسطه داشتن رگه‌های آبی یا سبز قارچی در بافت خود شناخته می‌شود. این نوع پنیر از شیر گاو، گوسفند، یا بز تهیه می‌شود و طعمی تند و بوی قوی دارد. پنیر بلو به‌طور معمول به‌عنوان چاشنی در سالادها، برگرها، و یا به‌صورت خالص به همراه میوه‌ها و نان مصرف می‌شود. پنیر گورگونزولا یکی از معروف‌ترین پنیرهای این دسته است.

انبار پنیر

پنیر بری (Brie)

پنیر بری از شیر گاو تهیه می‌شود و منشاء آن به فرانسه بازمی‌گردد. این پنیر دارای پوسته‌ای نرم و سفید است که قابل خوردن است. بافت داخلی پنیر بری نرم و کرمی است و طعمی ملایم تا تند دارد. پنیر بری به‌صورت سرد و همراه با نان، میوه و آجیل سرو می‌شود.

انبار پنیر

پنیر پارمزان (Parmesan)

بافت پارمزان سخت و دانه‌دار است که منشأ آن به ایتالیا برمی‌گردد و از شیر گاو تهیه می‌شود. این پنیر دارای طعمی قوی و نمکی است و به‌طور معمول رنده‌شده بر روی انواع پاستا، سالاد و سوپ‌ها استفاده می‌شود. پارمزان به‌خاطر مدت طولانی کهنگی (بین 12 تا 36 ماه) دارای طعمی بسیار غنی و پیچیده است.

بیشتر بخوانید  بی نظمی های واضح در انتقال مناطق معدنی / سوپرمارکت ها نباید یک شبه منتقل شود - اخبار صنعت و تجارت - اخبار اقتصادی تسنیم

پنیر گودا (Gouda)

پنیر گودا یکی از محبوب‌ترین پنیرهای هلندی است که از شیر گاو تهیه می‌شود. این پنیر بافتی نیمه‌سخت تا سخت دارد و طعمی ملایم تا قوی در آن حس می‌شود که با افزایش مدت زمان کهنگی، قوی‌تر می‌شود. گودا به‌طور معمول به‌عنوان پنیر سرو شده همراه با نان و میوه و یا در انواع غذاها مانند ساندویچ و پیتزا استفاده می‌شود.

جهت مطالعه بیشتر ، در مورد بهترین برند پنیر پیتزا 

پنیر کاتیج (Cottage)

پنیر کاتیج برای اولین بار در اوایل قرن نوزدهم در آمریکا، با تولید دلمه‌های اسیدی در شیر، تولید شد. این پنیر محتوای چربی خیلی کمی دارد، بنابراین کالری آن بسیار پایین است. طعم پنیر کاتیج نمکی و خامه‌ای است.

پنیرها در انواع و اقسام مختلف با ویژگی‌های گوناگون وجود دارند که هر کدام می‌توانند به غنای طعم و تنوع در میز شما کمک کنند. هر نوع پنیری می‌تواند تجربه‌ای منحصربه‌فرد از طعم و بافت را به‌همراه داشته باشد. هنگام خرید پنیر انتخاب نوع پنیر مناسب بر اساس ذائقه و نوع غذایی که قصد تهیه آن را داریم، می‌تواند لذت آشپزی و خوردن را چند برابر کند. اگر بعد از خواندن این مطلب شما هم به دنبال امتحان کردن پنیرهای مختلف و جدید هستید، به شما فروشگاه انبارپنیر را پیشنهاد می‌کنیم. شما می‌توانید در این فروشگاه انواع پنیر خارجی و خاص را تست کنید و مطابق سلیقه خود بهترین پنیر را انتخاب کنید. یکی از خاص‌ترین پنیرهایی که در این فروشگاه پیدا می‌کنید، پنیر پستو است. این پنیر ترکیبی از طعم پارمسان، ریحان و سیر است که برای سلیقه‌های خاص‌پسند تولید می‌شود.

بیشتر بخوانید  حرم مطهر رضوی در دهه امامت و ولایت

دیدگاهتان را بنویسید