مضرات خمیردندان


حیف خمیردندان

مضرات خمیردندان

کودکان و بزرگسالان برای مدت طولانی آن را دوست داشتند پوست میوه من آلو ترش و از این قبیل تنقلات بخورید; اما باید فکر کرد دندانی خودتان باشید و تا حد امکان از این مواد دوری کنید زیرا؛ حاوی مواد اسیدی اسید سیتریک اگر بیش از حد مصرف کنید، عواقب جبران ناپذیری برای دندان هایتان به همراه خواهد داشت و دندان درد شروع می شود.

من این یک لایه سخت و سنگ آهک از دندان است و عاج نیز تاج را می پوشاند و به عنوان محافظ عمل می کند. البته محافظ اصلی دندان ها بزاق است که اسیدیته مناسب را تولید می کند تخریب دندان ها از تأثیر عوامل خارجی جلوگیری می کند.

اگر خوردن چنین غذاهای اسیدی حاوی اسید به عادت تبدیل شود، pH محیط دهان در نهایت اسیدی می شود کلسیم مینای دندان کوچک می شود و در نهایت از بین می رود. در این مورد بخش عاج این بافت زنده و حسی است، با محیط دهان در تماس است و در معرض محرک های مختلفی مانند سرما، گرما، شوری و اسیدیته قرار می گیرد.

عاج توانایی انتقال محرک به اعصاب دندان (شیر یا دائمی) را دارد و دندان افراد مبتلا به چنین مشکلاتی نسبت به خوردن غذاها و نوشیدنی های سرد و گرم، شیرین، ترش و شور حساس شده و حتی دچار مشکل می شود. آنها نیز باعث درد می شوند.

البته حساسیت دندان در مراحل اولیه و با تغییر عادات غذایی به مرور زمان از بین می رود. علاوه بر این استفاده از خمیردندان های ضد حساسیت حاوی فلوراید به رفع این مشکل کمک می کند، به خصوص اگر کف این خمیردندان ها برای چند دقیقه در دهان بماند.

بیشتر بخوانید  درمان معتادان فقیر رایگان شده است

البته اگر این مشکل پیشرفت کرده و گسترش یافته باشد و سطح زیادی از دندان یا دندان از بین رفته باشد، با این روش مشکل حل نمی شود و فرد باید به دندانپزشک مراجعه کند. برای جلوگیری از این مشکل توصیه می کنم:

1) مصرف نوشیدنی های گازدار و شکر و اسید سیتریک را تا حد امکان کاهش دهید.

2) بعد از غذای اصلی حداقل تا 2 ساعت از خوردن سایر غذاها و تنقلات خودداری کنید.

3) از خوردن مرتب نوشیدنی ها و غذاهای ترش خودداری کنید.

4) در صورت مشاهده آسیب به مینای دندان یا حساسیت دندان ها به سرما و گرما هنگام غذا خوردن، دندانپزشک می بینید.

مضرات خمیردندان


دیدگاهتان را بنویسید