مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

مصرف این غذاها هوش شما را کاهش می دهد

Picture of به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


انواع مختلفی از غذاها در زندگی وجود دارد که منجر به از بین رفتن هوش می شود که در این مقاله به شرح برخی از آنها می پردازیم.

همه ما غذاهایی را می شناسیم که باعث حمله قلبی، چاقی، سرطان و سایر موارد ناگفته می شوند که تند و زننده هستند. اما در واقع غذاهایی وجود دارند که می توانند هوش شما را از بین ببرند. این غذاها شامل الکل، غذاهای کم ارزش و قندهای مصنوعی است که باعث بیماری های فوق می شود.

این گیج کننده است که هیچ راه فراری در زندگی ما از این غذاهای ذکر شده در اینجا وجود ندارد، اما به یاد داشته باشید که یک کلید برای یک زندگی سالم در اعتدال وجود دارد. اگر بین غذاهای سالم و ناسالم تعادل برقرار کنیم، قطعاً اجازه می‌دهیم بیش از حد از اوقات فراغت لذت ببریم.

غذا هوش را پایین می آورد

1. الکل

ما مطمئناً از شهرت الکل به عنوان قاتل مغزمان تعجب نمی کنیم.

ما اغلب از اثرات مخرب الکل بر روی کبد خود آگاه هستیم، اما الکل همچنین می تواند به سلول های مغز آسیب جدی وارد کند.

عوارض جانبی شناخته شده الکل شامل از دست دادن حافظه و عدم تمرکز است. سوء مصرف طولانی مدت الکل نیز توانایی های شناختی را مختل می کند.

غذا هوش را پایین می آورد

2. تنقلات

ما وسوسه همبرگر، سیب زمینی سرخ کرده و امثال اینها هستیم، اما خوردن این غذا باعث تجمع چربی می شود که می تواند منجر به اعتیاد شود.

میان وعده های نامحدود از تولید دوپامین، یک ماده شیمیایی در بدن ما برای خوش شانسی جلوگیری می کند و باعث ایجاد علائم مرتبط با تغییرات خلق و خو و افسردگی می شود.

بیشتر بخوانید  معرفی بهترین مکمل های اپتیموم نوتریشن

غذاها هوش را پایین می آورند

3. غذاهای غنی از قند

قندهای انباشته شده که باعث مشکلات عصبی می شوند.

مصرف بیش از حد قند باعث کاهش تولید یک ماده شیمیایی در مغز می شود که به عنوان عامل نوروتروفیک از مغز شناخته می شود.

کمبود این ماده باعث اختلال در یادگیری و همچنین حافظه می شود. ماهیت وابسته قند پیامدهای طولانی مدتی دارد که بر توانایی یادگیری تأثیر می گذارد و مهارت های شناختی را مختل می کند.

غذاها هوش را پایین می آورند

4 غذای سرخ شده

غذای سرخ شده، سبک جنوبی پخت و پز در جنوب شرقی ایالات متحده، به عنوان “کمربند ضربه” شناخته می شود.

سطوح بالای چربی و کلسترول در غذاهای سرخ شده در دیواره های خونرسانی به مغز ایجاد می شود. خون رسانی ناکافی در نهایت منجر به سکته می شود.

بنابراین، زمانی که رژیم غذایی شما به طور منظم شامل غذاهای سرخ شده باشد، احتمال بروز مشکلات بیشتر است.

غذا هوش را پایین می آورد

5. ظروف یخ زده

اکثر مردم به دلیل زمان محدودی که در زندگی دارند مجبور به فریز کردن غذا می شوند.

مصرف منظم غذاهای منجمد می تواند خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را افزایش داده و منجر به زوال عقل شود که به مرور زمان سلول های مغز را از بین می برد.

غذاها هوش را پایین می آورند

6. محصولات غذایی شور

غذاهای شور، مانند غذاهای شیرین، می توانند اعتیادآور باشند و عواقب خطرناکی داشته باشند.

سدیم به عنوان عامل ایجاد تغییرات در فشار خون شناخته شده است، اما نکته اینجاست که آیا می دانستید که می تواند مهارت های تفکر ما را نیز مختل کند؟

نه

برای همه ما، پزشکان به ما توصیه نمی کنند که مصرف نمک را کاهش دهیم.

بیشتر بخوانید  عوارض بیوتین (ویتامین B۷) چیست؟

نمک به عنوان نگهدارنده در ترشی ها استفاده می شود، پس زیاد مصرف نکنید.

غذاها هوش را پایین می آورند

7. پروتئین های فرآوری شده

پروتئین ها و چربی ها چیزهایی هستند که از مدرسه می دانیم.

پروتئین ها زمانی خطرناک می شوند که به سوسیس، فلفل و سوسیس تبدیل شوند.

مواد نگهدارنده مانند نیترات سدیم وقتی با پروتئین های فرآوری گوشت ترکیب شوند می توانند بسیار سرطان زا باشند.

غذا هوش را پایین می آورد

8. نیکوتین

نیکوتین زمانی که به مقدار زیاد مصرف شود به دلیل کاهش خون و اکسیژن به مغز باعث سرطان می شود.

علاوه بر این، سخت شدن مویرگ ها و تاثیر بر عملکرد انتقال دهنده های عصبی و انتقال مواد شیمیایی در بدن از دیگر عوارض آن است.

غذا هوش را پایین می آورد

9. شیرین کننده های مصنوعی

بسیاری از ما این تصور غلط را داریم که شیرین کننده های مصنوعی در زندگی ما بی ضرر هستند.

استفاده از شیرین کننده های مصنوعی در نهایت می تواند منجر به آسیب مغزی شود.

غذا هوش را پایین می آورد

10. چربی ترانس

چربی های ترانس زمانی تشکیل می شوند که هیدروژن به روغن های گیاهی مایع (فرایند هیدروژناسیون) اضافه شود تا نقطه ذوب (سخت شدن) آنها افزایش یابد و طول عمر و پایداری آنها افزایش یابد.

چربی های ترانس در روغن های شیرینی پزی، روغن های جامد گیاهی، مارگارین ها، شیرینی ها، تنقلات، غذاهای سرخ شده مانند کوفته ها و سیب زمینی سرخ شده و سایر غذاهایی که در روغن های هیدروژنه پخته یا سرخ می شوند، یافت می شوند.

مصرف چربی های ترانس خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب را افزایش می دهد. در یک دوره زمانی مشخص، درد یک سکته مغزی حساس را احساس می کنیم.

بیشتر بخوانید  علت سندروم پیریفورمیس (اسپاسم عضله) آیا این عارضه قابل درمان است؟

همچنین مصرف این نوع چربی باعث کاهش حجم مغز می شود که در نهایت منجر به بیماری آلزایمر می شود.


ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *