مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

مرغ شکم پر در فر , یک پیشنهاد ویژه

Picture of به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


مرغ شکم پر در فر یک پیشنهاد ویژه

مرغ شکم پر یک غذای اصیل ایرانی و بسیار شیک و مجلسی به شمار میاد که فوق العاده راحت درست میشود .میتوانید بجای مرغ ،از جوجه استفاده کنید و چند عدد از ان را روی سفره مهمانیهایتان قرار بدید.پس با ما همراه باشید.

مرغ شکم پر

مواد لازم:

:: مرغ 1عدد
::پیاز 2عدد بزرگ
::آبلیمو 3/1 لیوان
::زعفران آبکرده غلیظ 2قاشق سوپخوری
::نمک،فلفل سیاه،دارچین،ادویه مرغ
::سیب زمینی حلقه شده
::گوجه حلقه شده
::هویج حلقه شده
::کرفس خرد شده
::فلفل دلمه خلالی شده
::گردو 3/1 لیوان خرد شده
::زرشک 2 قاشق غذاخوری
::کشمش 2 قاشق غذاخوری
::آلوی خشک 10 عدد
::رب انار 4/1 لیوان

طرز تهیه:

-*- مرغ درسته رو کامل شسته و اضافات شکمش رو در بیارید.یک پیاز رو خلالی کرده و با آبلیمو،زعفران،نمک و ادویه جات مخلوط کنید و مرغ رو توش قرار بدید و از سس بریزید رو مرغ و تمام مرغ رو بهش آغشته کنید.

-*- روی ظرف سلفون بکشید و برای 24 ساعت بذارید تو یخچال بمونه (میشه کمتر هم بمونه اما کمتر از 2 ساعت نشه).

-*- میتونید هم پوست مرغ رو بگیرید هم با پوست بذارید تا مرغ حین سرخ شدن، گوشتش سفت نشه و در عین حال شکل نهایی مرغ طلایی بشه.

-*- یه پیاز دیگه رو خرد کرده و در حد طلایی شدن پیاز رو سرخ کنید. زرشک،کشمش،آلو که قبلا خیس خوردن و آبشون گرفته شده رو به پیاز داغ اضافه کنید.ادویه جات و گردو رو هم رو اضافه کنید.در نهایت رب انار رو اضافه کنید و شعله رو خاموش کنید.

بیشتر بخوانید  جگر سياه سرخ شده

-*- بجای رب انار از رب گوجه فرنگی هم میتونید استفاده کنید. اما استفاده از رب انار یا ناردونه مرسوم تره.

-*- ته ظرفی که قراره تو فر بره رو حلقه های سبزیجات بچینید .میتونید از سبزیجات دیگه هم استفاده کنید.مرغ رو از سمتی که سینه ش به سمت بالا باشه رو سبزیجات بذارید و از مایه رب انار درون شکمش رو پر کنید.حالا یا میتونید با سوزن و نخ شکمش رو بدوزید و پاهاش رو با نخ ببندید یا با خلال دندون به شکل کوک شکم مرغ رو ببندید همینطور ران ها رو.

-*- پیاز ها رو از سطح مرغ جدا کنید که بعد از پخت نسوزن.

-*- هرچی از مایه مرینیت که مونده رو روی مرغ بریزید و پیاز ها رو زیر مرغ قرار بدید.

-*- در ظرف رو بذارید یا فویل بکشید و به مدت 2 ساعت تو فر با دمای 180 قرار بدید.نهایتا فویل رو بر دارید و گریل رو روشن کنید تا سطح مرغ طلایی و سوخاری بشه.نوش جان

منبع : خانه و آشپزخانه


ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *