مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

لوه کباب | این غذای خوشمزه مازندرانی رو فقط به این روش می تونید درست کنید

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


طرز تهیه لوه کباب غذای خوشمزه مازندرانی

در این قسمت شما علاقه مندان با طرز تهیه لوه کباب که یکی از غذاهای محبوب شمالی است آشنا می شوید. این غذا از مرغ و گوشت گوسفند تهیه می شود که در این قسمت با آن آشنا می شویم.
یکی از غذاهای لذیذ ایرانی که مخصوص مازندران است لوه کباب است که در بسیاری از مهمانی ها به خصوص عروسی ها تهیه می شود و طرفداران زیادی دارد. این غذا طعم بسیار خاص و منحصر به فردی دارد و در این قسمت می توانید با طرز تهیه لوه کباب بیشتر آشنا شوید.

مواد لازم لوب کباب

گوشت گوسفند: 500 گرم
آلو بخارا: 5 عدد
پیاز: 3 عدد
زعفران پخته: به میزان لازم
رب آلو یا رب انار: ۱ قاشق غذاخوری
کره: 50 گرم
زرشک: 2 قاشق غذاخوری
فلفل، نمک، دارچین: به میزان لازم
شکر: 1 قاشق مرباخوری


 صبح بخیر

طرز تهیه خمیر کباب

طعم لطیف این کباب بدون شک آن را در بین طرفداران خاص کرده است. این کباب از گوشت مرغ و گوسفند تهیه می شود که در صورت تمایل می توانیم آن را انتخاب کنیم.
در این قسمت با استفاده از گوشت گوسفندی این کباب را یاد می گیریم. در مرحله اول تهیه این کباب خوشمزه باید گوشت را به تکه های مناسب تقسیم کنید. گوشت را خوب بشویید و بگذارید تا خوب خشک شود.
پیاز را بشویید، ریز خرد کنید. پیاز را در شرپا مناسب بریزید و در روغن کمی تفت دهید. حالا گوشت گوسفند را به پیاز اضافه کنید و با فلفل و زردچوبه خوب تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

بیشتر بخوانید  گوشت گنجشک به چه کسانی توصیه می‌شود ؟

حالا کمی پودر دارچین یا چوب دارچین اضافه کنید. مواد باید روی حرارت کم پخته شوند. وقتی گوشت آب شد، کمی زعفران پخته شده اضافه کنید.
در مرحله بعد باید آلوها را تفت دهید. برای این کار باید آلوها را چند ساعت از قبل خیس کنید. وقتی کمی نرم شد در تابه روی کره سرخ کنید.


غذای مازندرانی

سپس از روی حرارت بردارید و کمی زرشک و شکر و کره را هم بزنید. حالا آرایشگاه ها رنگارنگ تر و کمی پف کرده اند. این مقدار حرارت کافی است و می توانید آن را از روی آتش بردارید. در آخر آلو و زرشک را با کمی نمک به مواد گوشتی اضافه کنید.
در نظر داشته باشید که وقتی گوشت پخته شد حتما باید آلو اضافه کنید. این غذا را می توان با برنج زعفرانی سرو کرد.

نکات طلایی برای پخت لوه کباب

هنگام طبخ این غذای مازندرانی باید به نکاتی توجه کرد. طعم ترش این غذا به سلیقه شماست و می توانید آن را تغییر دهید.
این غذا نیز از مرغ تهیه می شود.
افزایش مقدار پیاز در این غذا باعث خوش طعم شدن آن می شود.
این غذا به مدت 3 ساعت پخته می شود و در صورت تمایل می توانید دارچین را از آن جدا کنید.


ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *