فواید و عوارض سرکه سیب



سرکه سیب از تخمیر سیب های خرد شده به دست می آید در این فرآیند شکر سیب با کمک باکتری ها به اسید استیک تبدیل می شود و خواص زیادی از سرکه سیب از این ترکیب کلیدی به دست می آید.

از تخمیر سیب های خرد شده، سرکه سیب به دست می آید که در آن شکر سیب به کمک باکتری ها به اسید استیک تبدیل می شود و بسیاری از خواص و ویژگی های سرکه سیب از این ترکیب کلیدی به دست می آید. اگرچه منابع کافی در مورد تأثیر مستقیم سرکه سیب بر سلامت کلی بدن وجود ندارد، اما بسیاری از آزمایشات بالینی به طور غیر مستقیم به خواص آن اشاره کرده اند.

این مقاله به برخی از فواید شناخته شده سرکه سیب برای سلامتی می پردازد و با یافته ها و شواهد تحقیقاتی از جمله:

– سرکه یک ترکیب ضد میکروبی است.

به درمان اختلالات گوارشی کمک می کند.

– متابولیسم را تسریع می کند.

– اشتها را کنترل می کند.

به حفظ سلامتی کمک می کند.

– به پاکسازی بدن کمک می کند.
عوارض جانبی احتمالی سرکه سیب

اما در عین حال مصرف سرکه سیب می تواند با چندین عارضه جانبی احتمالی همراه باشد، بنابراین باید میزان و نحوه مصرف آن را در نظر گرفت، از جمله:

– هضم غذا را به تاخیر می اندازد. نتایج برخی از مطالعات نشان می دهد که سرکه سیب به طور قابل توجهی سرعت تخلیه معده را کاهش می دهد.

مصرف سرکه سیب می تواند به مینای دندان آسیب برساند، به خصوص زمانی که به طور مستقیم یا به مقدار زیاد مصرف شود.

بیشتر بخوانید  واکنش جالب رئیس رئال مادرید در انتشار پرونده صوتی خود علیه رائول و کاسیاس - اخبار فوتبال جهان - اخبار ورزشی تسنیم

ممکن است باعث گلودرد شود. همیشه سرکه سیب را قبل از نوشیدن رقیق کنید و از نی برای مایع استفاده کنید.

سرکه سیب می تواند سطح پتاسیم را کاهش دهد. اگر از داروهای فشار خون استفاده می کنید یا سابقه اختلالات خونی دارید، قبل از افزودن این ترکیب به رژیم غذایی خود با پزشک خود مشورت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید