دستور پخت گراتن پاستا خوشمزه با مرغ
پاستا یا همون ماکارونی خودمون رو کمتر کسی هست که دوست نداشته باشه. ترکیب پاستا با پنیر هم فوق العاده سازگار و دلچسبه، مشهورترین نماینده ی این ترکیب لازانیای محبوبه. گراتن پاستا دردسرهای آماده سازی لازانیا رو نداره، سریعتر حاضر میشه و به همون خوشمزگیه.با دلگرم همراه شوید.
مواد لازم گراتن پاستا خوشمزه با مرغ
-
پاستا ۲ لیوان -
مرغ نصف سینه کامل -
قارچ چند عدد در صورت تمایل -
آرد ۲ ق غ -
کره ۱ ق غ -
شیر نصف پیمانه -
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم -
پنیر پارمسان ۲ ق غ -
پاپریکا ۱ ق م -
پودر سیر ۱ ق م -
نمک و فلفل به میزان دلخواه -
گراتن پاستا و مرغ
روش تهیه گراتن پاستا خوشمزه با مرغ
-
ابتدا سینه مرغ را که یخش کمی باز شده با چاقو به قطعات تقریبا نازک و کوچک ببرید. -
سپس کف ماهیتابه را کمی چرب کرده و قطعات مرغ را همراه با پودر سیر،پاپریکا و نمک و فلفل تفت دهید تا طلایی شوند.قارچ را هم ورقه کرده و تفت دهید -
پاستا را هم در آب جوش ریخته و با نمک و اندکی روغن بپزید و آبکش کنید. -
برای تهیه سس سفید کره را آب کنید و آرد را در آن با حرارت ملایم تفت دهید و سپس شیر را اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسد.(نه خیلی روان و نه سفت) -
در انتها در ظرف پیرکس یک لایه پاستا بریزید و به ترتیب مرغ،قارچ سس سفید و پنیر پیتزای مخلوط شده با پارمسان بریزید و لایه های بعدی را به همین تزتیب تا تمام شدن مواد بچینید. -
در انتها روی غذا را با پنیر بپوشانید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه از پیش داغ شده قرار دهید تا رویه غذا طلایی شود.می توانید از ترکیب ماکرو ۵۴۰ درجه با گریل هم بمدت ۵ دقیقه استفاده کنید.
گراتن پاستا با گوشت و قارچ
مواد لازم گراتن پاستا با گوشت و قارچ
-
١ بسته پاستا فرمى -
٣٠٠ گرم گوشت چرخ كرده -
١ پيمانه قارچ خرد شده -
١ پيمانه فلفل دلمه خرد شده -
٣ قاشق غذاخورى رب گوجه -
ادويه و آبليمو به ميزان كافى -
پنير پيتزا به ميزان كافى -
١ عدد پياز خرد شده
مراحل تهیه گراتن پاستا با گوشت و قارچ
-
پاستا اجازه دادم آب ب جوش بياد بعد كمى نمك و روغن توى اب ريختم و پاستا رو اضافه كردم وقتى پخته شد آبكش كردم و آب سرد روشون ريختم. -
سس_بشامل دو ق غ آرد رو روی حرارت آروم تفت دادم تا کمی رنگش تغییر کنه حالا دو ق غ کره بهش اضافه کردم هم زدم تا کره ذوب بشه بعدم یک لیوان شیر رو آروم اروم اضافه کردم و هم زدم تا سس غلیظ بشه نمک و آویشن و یه کوچولو فلفل سياه یادتون نره. حرارتو خاموش کردم و اجازه دادم سس کمی خنک بشه -
مواد_گوشتی گوشت چرخ کرده رو با پیاز و زردچوبه تفت دادم قارچ خرد شده و فلفل دلمه رنگى خرد شده و نمک و فلفل قرمز و زردچوبه و ادويه گوشت و ى كوچولو زيره (براى نفخ غذا) و آويشن و كمى آبليمو تازه (دلخواه) رو هم بهش اضافه کردم (ميتونيد از ادويه دلخواه استفاده كنيد) و دراخر ٣ ق غ رب گوجه هم به موادم زدم کمی تفت دادم تا هم خوشرنگ بشه هم بوی خامی رب گوجه گرفته بشه. -
کف پیرکس رو ى لایه سس بشامل و كمى روى ديواره ظرف هم ریختم بعد ى لايه پاستا و روی اون مواد گوشتی ریختم و بعد مقداری پنیر پیتزا. همین مراحل رو تکرار کردم تا موادم تموم شه و درآخر روی اون سس بشامل ريختم و ى لایه پنیر پیتزا. -
داخل فر که از ده دقیقه قبل گرم کرده بودم با دمای ۱۸۰درجه گذاشتمش حدودا نیم ساعت و چند دقیقه اخر اگه نياز بود فقط دمای بالا(گریل) رو روشن كنيد تا پنیر طلایی بشه.
گردآوری شده مجله دلگرم
مریم امینی