طرز تهیه فاین رولت یا رولت سرد خوشمزه و مجلسی
فینگر فود یا غذای انگشتی یا غذای مینیاتوری بیشتر به عنوان پیش غذا یا اردور سرو میشن. خوبی غذاهای لقمه ای اینه که برای هر ذائقه ای خوشاینده و نیازی به سرو در بشقاب نداره.با دلگرم همراه شوید.
مواد لازم برای تهیه ی فینگر فود الویه
-
سیب زمینی پخته متوسط و رنده شده : ۴ عدد -
تخم مرغ پخته و رنده شده : دو عدد -
ذرت بخارپز شده : ۱/۲ لیوان -
خیار شور رنده شده : به مقدار لازم -
نخود فرنگی بخارپز شده : ۱/۲ لیوان -
سینه مرغ پخته شده و ریش ریش شده : به مقدار لازم -
نان تست : به میزان لازم -
سس مایونز : ۱.۵ لیوان -
فلفل دلمه ای : به میزان لازم -
هویج بزرگ : یک عدد -
گوجه گیلاسی : به میزان لازم -
پنیر ورقه ای گودا : به میزان لازم -
قالب دایره ای شکل -
قالب به شکل ستاره کوچک
طرز تهیه فینگر فود الویه
-
برای تهیه فینگر فود الویه ابتدا خیارشور و ذرت و تخم مرغ و سیب زمینی و مرغ را درون ظرفی مناسب با یکدیگر به خوبی ترکیب کنید . -
سپس نخود فرنگی بخارپز شده را به همراه فلفل و سس مایونز به مخلوط سیب زمینی اضافه کنید . -
مواد را هم بزنید تا به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند.
طرز تهیه سالاد الویه
-
در مرحله بعدی طرز تهیه فینگر فود با سالاد الویه نان های تست را با کمک قالب گرد قالب بزنید -
و قالب دوم را که زدید نان از درون قالب در نیاورید و مقداری از مخلوط سالاد الویه را روی نان تست قرار دهید -
و با کمک قاشق نان را فشار دهید تا نان از درون قالب بیرون آید -
سپس همه نان های قالب زده شده را به همین روش آماده کنید.
فینگر فود الویه
-
پنیر گودا را قالب بزنید و روی هر یک از فینگر فودها قرار دهید. هویج را به صورت نازک برش بزنید -
و با کمک قالب ستاره ای هویج را قالب بزنید و روی نان های تست را با ۱/۲ گوجه گیلاسی و هویج قالب زده شده و خلال دندان تزیین کنید -
و فینگر فودهای آماده و تزیین شده را برای سرو درون ظرفی مناسب بچینید.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی