آموزش طرز تهیه شربت انگور سیاه ، قرمز
امروز مى خوام روش تهيه شراب انگور رو خيلى ساده و مفيد براتون بنويسم. درست كردن شراب روش هاى سليقه ايى و مختلفى داره ولى اساس كار همشون يكيه و من تصميم گرفتم راه ساده و راحت رو انتخاب كنم و ننيجه خيلى خوبى هم گرفتم.هرچى بيشتر اين كار رو تكرار كنين كار كشته تر و با تجربه تر ميشين. با دلگرم همراه شوید.
مواد لازم برای شربت انگور
-
شربت انگور -
انگور :نصف فنجان -
آب انگور :نصف فنجان -
سرکه انگور : دو لیوان
طرز تهیه ی شربت انگور خوشمزه
-
من سه کیلو انگور داشتمدون کردم بعد داخل غذاساز یا با چنگ زدن یا با گوشت کوب برقی له کردم تا ابشون جدا شد. -
داخل کاسه بزرگ ریختم. روش دولیوان سرکه انگور ریختم. درشو گذاشتم. -
چهار روز داخل یخچال یا جای خنک گذاشتم تا رنگش باز شد. -
سرکه باعث میشه رنگی که در پوست انگورهاست بیرون بیاد. و بنفش خوشرنگ بشه. -
بعد داخل آبکش ریختم تا تفاله هاش جدا بشه -
خیلی خیلیییی کم فشار دادم تا آبش خارج بشه. -
بعد آب صاف شده رو از کیسه برنج رد کردم گذاشتم حدود دوسه ساعتی تا آروم آروم از کیسه رد بشه (بدون فشار دادن) و زلال زلال بشه. -
و ناخالصی هاش داخل کیسه بمونه. -
بعد آب صاف شده رو همراه با یک لیوان شکر و یک لیوان سرکه حدود یک ربع جوشوندم و وقتی خنک شد داخل شیشه ریختم و داخل یخچال گذاشتم. این شد شربت ما به روش سنتی که از قدیم تو شهر ما اینجوری درستش میکنند. -
حالا برای سرو اش نصف از شربت و نصف آب خنک و یخ و اگه لازم بود باز کمی سرکه یا شکر میریزیم(بنابرذاعقه تون) و هم میزنیم و اماده خوردن هست.(میتونید نسبت یک به سه مخلوط کنید و نصف نصف نباشه)
دوستان تفاله انگور رو دور نریزید اصلا
باهاش سرکه بنفش خوشرنگ درست کنید .
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی