طرز تهیه ته انداز مرغ با طعمی دلپذیر
یه غذای راحت و خوشمزه واسه وقتای عجله ای؟ با دلگرم همراه شوید.
مواد لازم برای تهیه ته انداز مرغ خوشمزه
-
• مرغ ۱ کیلو -
• برنج ۴ پیمانه -
• سیب زمینی ۱ عدد متوسط -
• زعفران ۲ ق غ دم کرده -
• نمک ۲ ق غ + ۱/۴ ق چ -
• زردچوبه ۱/۴ ق چ -
• ادویه کاری ۱/۴ ق چ -
• روغن ۴ ق غ
طرز تهیه ته انداز مرغ زعفرانی:
۱- روغن رو در ماهیتابه بریزید. دو طرف تکه های مرغ رو نمک و ادویه و زردچوبه پاشیده و در ۲ ق غ روغن کمی تفت بدید.
۲- وقتی یک طرف مرغ ها کمی طلایی شد، برگردونید تا طرف دیگه اونها هم کمی تفت بخوره.
۳- سیب زمینی رو به قطعات نسبتا درشت خرد کنید. زعفرون رو هم آماده کنید.
۴- سیب زمینی ها رو لابلای فضای خالی بین مرغ ها بچینید و زعفرون رو روی مرغ ها بریزید.
۵- برنج با ۲ قاشق غ نمک بپزید و آبکش کنید.
۶- برنج آبکش شده رو روی مرغ ها بریزید و روی اون رو کاملا صاف کنید. سپس ۲ ق غ روغن روی برنج ریخته و در ظرف رو بگذارید. این غذا حدود ۱٫۵ تا ۲ ساعت باید روی شعله ملایم بمونه تا کاملا دم بکشه و مرغ ها هم کاملا پخته و سرخ بشن.
۷- بعد از پخت غذا، یک دیس بزرگتر از دهانه ظرف رو روی اون گذاشته و برنج رو در دیس برگردونید.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی