طرز تهیه ی ته انداز مرغ خوشمزه در منزل



طرز تهیه ته انداز مرغ با طعمی دلپذیر


یه غذای راحت و خوشمزه واسه وقتای عجله ای؟ با دلگرم همراه شوید.


مواد لازم برای تهیه ته انداز مرغ خوشمزه


  • • مرغ ۱ کیلو

  • • برنج ۴ پیمانه

  • • سیب زمینی ۱ عدد متوسط

  • • زعفران ۲ ق غ دم کرده

  • • نمک ۲ ق غ + ۱/۴ ق چ

  • • زردچوبه ۱/۴ ق چ

  • • ادویه کاری ۱/۴ ق چ

  • • روغن ۴ ق غ


طرز تهیه ته انداز مرغ زعفرانی:


۱- روغن رو در ماهیتابه بریزید. دو طرف تکه های مرغ رو نمک و ادویه و زردچوبه پاشیده و در ۲ ق غ روغن کمی تفت بدید.


۲- وقتی یک طرف مرغ ها کمی طلایی شد، برگردونید تا طرف دیگه اونها هم کمی تفت بخوره.


۳- سیب زمینی رو به قطعات نسبتا درشت خرد کنید. زعفرون رو هم آماده کنید.


۴- سیب زمینی ها رو لابلای فضای خالی بین مرغ ها بچینید و زعفرون رو روی مرغ ها بریزید.


۵- برنج با ۲ قاشق غ نمک بپزید و آبکش کنید.


۶- برنج آبکش شده رو روی مرغ ها بریزید و روی اون رو کاملا صاف کنید. سپس ۲ ق غ روغن روی برنج ریخته و در ظرف رو بگذارید. این غذا حدود ۱٫۵ تا ۲ ساعت باید روی شعله ملایم بمونه تا کاملا دم بکشه و مرغ ها هم کاملا پخته و سرخ بشن.


۷- بعد از پخت غذا، یک دیس بزرگتر از دهانه ظرف رو روی اون گذاشته و برنج رو در دیس برگردونید.


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  طرز تهیه سبزی پلو با مرغ، ماهی سوخاری و میگو

دیدگاهتان را بنویسید