سوپ گازپاچو اسپانیایی
روش تهیه آن بسیار ساده و به عنوان یک وعده بهاری و تابستانی لذت بخش خواهد بود. با دلگرم همراه شوید.
سوپ گازپاچو ، یک سوپ سرد بر پایه گوجه فرنگی
مواد لازم برای گازپاچو
-
گوجه فرنگی متوسط:4 عدد -
خیار متوسط:3 عدد -
پیاز کوچک:یک عدد -
فلفل دلمه سبز:نصف یک عدد -
لیموترش ریز:2 عدد -
پودر نان خشک:2 قاشق غذاخوری -
روغن زیتون:4 قاشق غذاخوری -
نمک و فلفل سیاه:به میزان لازم
طرز تهیه گازپاچو خوشمزه
-
بنا به سلیقه خود گوجه فرنگی، خیار، پیاز و فلفل دلمه را ریز کرده یا در غذاساز پوره کنید. -
دو پیمانه آب را همراه آب لیموترش، پودر نان خشک و روغن زیتون اضافه کرده. -
نمک و فلفل آن را اندازه کنید. -
سوپ را حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شود، سپس سرو کنید.
نکات اساسی برای تهیه ی گازپاچو
-
برای تهیه پودر نان خشک، نان یا مغز نان بیات را خشک کرده و خرد کنید. -
از نعناع ساطوری در سوپ استفاده کنید. -
به جای آب می توانید از آب گوجه فرنگی استفاده کنید. -
آب دوغ خیار اسپانیایی -
نکات تکمیلی در مورد گازپاچو -
گازپاچو جزو غذای ملل – سایر میباشد -
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه -
گازپاچو را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید . -
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی