مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

طرز تهیه گازپاچو (غذای اسپانیایی) عجیب ولی خوشمزه

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



سوپ گازپاچو اسپانیایی


روش تهیه آن بسیار ساده و به عنوان یک وعده بهاری و تابستانی لذت بخش خواهد بود. با دلگرم همراه شوید.


سوپ گازپاچو ، یک سوپ سرد بر پایه گوجه فرنگی


مواد لازم برای گازپاچو


  • گوجه فرنگی متوسط:4 عدد

  • خیار متوسط:3 عدد

  • پیاز کوچک:یک عدد

  • فلفل دلمه سبز:نصف یک عدد

  • لیموترش ریز:2 عدد

  • پودر نان خشک:2 قاشق غذاخوری

  • روغن زیتون:4 قاشق غذاخوری

  • نمک و فلفل سیاه:به میزان لازم


طرز تهیه گازپاچو خوشمزه


  1. بنا به سلیقه خود گوجه فرنگی، خیار، پیاز و فلفل دلمه را ریز کرده یا در غذاساز پوره کنید.

  2. دو پیمانه آب را همراه آب لیموترش، پودر نان خشک و روغن زیتون اضافه کرده.

  3. نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

  4. سوپ را حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شود، سپس سرو کنید.


نکات اساسی برای تهیه ی گازپاچو


  • برای تهیه پودر نان خشک، نان یا مغز نان بیات را خشک کرده و خرد کنید.

  • از نعناع ساطوری در سوپ استفاده کنید.

  • به جای آب می توانید از آب گوجه فرنگی استفاده کنید.

  • آب دوغ خیار اسپانیایی

  • نکات تکمیلی در مورد گازپاچو

  • گازپاچو جزو غذای ملل – سایر میباشد

  • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه

  • گازپاچو را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .

  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  یک کیک خوشمزه رژیمی بدون نیاز به فر
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *