مواد لازم: کباب عراقی یا کباب مولوکی
کباب آماده (در صورت نیاز): 450 گرم
سس گوجه فرنگی (تهیه شده با گوجه فرنگی تازه): 2 پیمانه
روغن: 1/4 قاشق غذاخوری
نان (نان قبیله یا پیتا): به میزان لازم
سبزیجات (پیاز، فلفل، کلم، خرد شده): 3-4 فنجان
جعفری (یا سایر سبزیجات، خرد شده): 1 فنجان
ادویه جات: به میزان لازم
طرز تهیه کباب عراقی
ماهیتابه را چرب کنید. روی آن را با نان بپوشانید. کباب را روی نان بگذارید. سبزیجات خرد شده را روی کباب بپاشید. دوباره نان را روی آن بگذارید. نان را سوراخ کنید.
فر را از قبل با دمای متوسط گرم کنید. ظرف را 15 دقیقه قبل از سرو در فر قرار دهید. کل تابه را با 3 فنجان سس بپزید. خدمت.
می توانید این غذا را با یک کاسه سوسیس خام (فلفل، پیاز، سبزیجات و …) سرو کنید تا شبیه سالسا مکزیکی شود.