همبرگر رژیمی بادمجان و قارچ، یک ساندویچ خوشمزه گیاهی
این همبرگر خوشمزه , ترکیب بادمجان و قارچ رو به همراه داره که علاوه به اینکه مزه بی نظیری به غذای شما میده , در عین حالی که بسیار مقوی و رژیمی هستش. برای گرفتن این دستور خوشمزه با دلگرم همراه شوید.
همبرگر رژیمی بادمجان و قارچ، یک ساندویچ خوشمزه
مواد لازم برای تهیه همبرگر رژیمی بادمجان و قارچ
-
روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری -
بادمجان : 1 عدد ریز شده -
نمک دریا : 1 قاشق چایخوری -
موسیر: 2 و 1/2 فنجان -
قارچ خرد شده : 200 گرم -
گشنیز خرد شده : 1 قاشق غذاخوری -
برنج قهوه ای پخته شده : 1/2 فنجان -
آرد گندم : 1 قاشق غذاخوری -
فلفل سیاه تازه آسیاب شده : 1/4 قاشق چایخوری -
هویج رنده شده : 2 عدد -
سس گوجه فرنگی : 1 فنجان -
پنیر پارمزان : 1/4 فنجان -
ریحان تازه خرد شده
طرز تهیه همبرگر رژیمی بادمجان و قارچ
-
درون تابه روغن زیتون را بریزید. -
بادمجان ها را ریخته و تفت دهید تا طلایی شود. -
نمک، گشنیز، موسیر و قارچ ها را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید تا قارچ ها هم طلایی شوند. -
مخلوط را در ظرفی قرار دهید تا خنک شود. -
برنج قهوه ای پخته شده، هویج رنده شده و آرد را به مخلوط اضافه کرده و با مخلوط کن، کامل میکس کنید به طوری که چسندگی داشته باشد. -
از مخلوط به اندازه گردوهای کوچک برداشته و درون روغن سرخ کنید. -
روی نان کمی سس گوجه فرنگی بمالید و همبرگرها رو روی سس قرار دهید. -
روی همبرگرها کمی پنیر پارمزان رنده شده و ریحان تازه بریزید.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی