طرز تهیه همبرگر رژیمی با بادمجان و قارچ : برای گیاه خواران



همبرگر رژیمی بادمجان و قارچ، یک ساندویچ خوشمزه گیاهی


این همبرگر خوشمزه , ترکیب بادمجان و قارچ رو به همراه داره که علاوه به اینکه مزه بی نظیری به غذای شما میده , در عین حالی که بسیار مقوی و رژیمی هستش. برای گرفتن این دستور خوشمزه با دلگرم همراه شوید.


همبرگر رژیمی بادمجان و قارچ، یک ساندویچ خوشمزه


مواد لازم برای تهیه همبرگر رژیمی بادمجان و قارچ


  • روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری

  • بادمجان : 1 عدد ریز شده

  • نمک دریا : 1 قاشق چایخوری

  • موسیر: 2 و 1/2 فنجان

  • قارچ خرد شده : 200 گرم

  • گشنیز خرد شده : 1 قاشق غذاخوری

  • برنج قهوه ای پخته شده : 1/2 فنجان

  • آرد گندم : 1 قاشق غذاخوری

  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده : 1/4 قاشق چایخوری

  • هویج رنده شده : 2 عدد

  • سس گوجه فرنگی : 1 فنجان

  • پنیر پارمزان : 1/4 فنجان

  • ریحان تازه خرد شده


طرز تهیه همبرگر رژیمی بادمجان و قارچ


  1. درون تابه روغن زیتون را بریزید.

  2. بادمجان ها را ریخته و تفت دهید تا طلایی شود.

  3. نمک، گشنیز، موسیر و قارچ ها را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید تا قارچ ها هم طلایی شوند.

  4. مخلوط را در ظرفی قرار دهید تا خنک شود.

  5. برنج قهوه ای پخته شده، هویج رنده شده و آرد را به مخلوط اضافه کرده و با مخلوط کن، کامل میکس کنید به طوری که چسندگی داشته باشد.

  6. از مخلوط به اندازه گردوهای کوچک برداشته و درون روغن سرخ کنید.

  7. روی نان کمی سس گوجه فرنگی بمالید و همبرگرها رو روی سس قرار دهید.

  8. روی همبرگرها کمی پنیر پارمزان رنده شده و ریحان تازه بریزید.


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  از بین بردن بوی بد برنج پخته شده با این روش های فوق العاده

دیدگاهتان را بنویسید