طرز تهیه میگو پلو با رب انار و سبزی پلویی مجلسی



آنچه دیگران می خوانند:

این غذا به قدری خوشمزه و لذیذ است که می توانید برای مهمانی ها و مجالس خود از آن استفاده کنید. رالیکا میگو با رب انار طعم شیرین و بسیار خوبی دارد و برای شام عید یا چاربانسری سوری گزینه خوبی است.

اجزاء














برنج میگو 400 گرم (میگوی کوچک)
برنج 4 فنجان
پیاز 1 قطعه
سبزی پلو 1 فنجان
سیر 2 قرص
رب انار 1 قاشق چایخوری چای
زعفران جوشانده غلیظ 3 ساعت غذا خوردن
روغن مخصوص سرخ کردن 1 ساعت غذا خوردن
کره 20 گرم
دارچین 1 قاشق چایخوری چای
نمک، فلفل، گشنیز رنده شده کافی

طرز تهیه میگو پلو با رب انار

مرحله اول: سرخ کردن میگو

روغن را داخل ماهیتابه بریزید تا داغ شود و پیاز را پوست بگیرید و پیازچه های ریز خرد شده را تفت دهید تا رنگ آنها روشن و طلایی شود و سیر رنده شده را اضافه کنید و همزمان میگو را اضافه کنید و بلافاصله یک قاشق چایخوری زعفران را روی آن بریزید. میگو و نمک و فلفل و دانه های رنده شده گشنیز را اضافه کرده و با حرارت زیاد به مدت 2 دقیقه تفت می دهیم.

مرحله دوم: سبزی پلو را اضافه کنید

سپس سبزی پلو را که شسته و رنده کرده اید باید 2 دقیقه بعد از سرخ شدن مواد ذکر شده به همراه رب انار اضافه کنید و زمان دهید تا مواد یکدست شود و مراقب باشید میگو بیش از 5 دقیقه سرخ نشود. ، در غیر این صورت لاستیکی و سخت خواهد بود

مرحله سوم: آبکش کردن برنج

برنج را شسته و با مقدار لازم آب به همراه نمک و دو قاشق زعفران روی آتش بگذارید تا به مرحله پخت برسد. اگر از روش آبکشی استفاده می کنید برنج را در آب جوش بپزید سپس آبکشی کنید و حالا کف قابلمه مورد نظر را در قابلمه چرب شده قرار دهید.

مرحله چهارم: پخت میگو پلو با رب انار

حالا باید دو لایه برنج، یک لایه میگو، کمی دارچین و زعفران و یک لایه دیگر برنج و لابله اضافه کنید تا مواد تمام شود، سپس بگذارید بپزد و هنگام سرو، کره را داغ کرده و روی آن بریزید. برنج را در ظرفی برای سرو و نوش جان کنید.


بیشتر بخوانید  برجی با سقف حلبی در مازندران

دیدگاهتان را بنویسید