این غذا به قدری خوشمزه و لذیذ است که می توانید برای مهمانی ها و مجالس خود از آن استفاده کنید. رالیکا میگو با رب انار طعم شیرین و بسیار خوبی دارد و برای شام عید یا چاربانسری سوری گزینه خوبی است.
اجزاء
برنج میگو | 400 گرم (میگوی کوچک) |
برنج | 4 فنجان |
پیاز | 1 قطعه |
سبزی پلو | 1 فنجان |
سیر | 2 قرص |
رب انار | 1 قاشق چایخوری چای |
زعفران جوشانده غلیظ | 3 ساعت غذا خوردن |
روغن مخصوص سرخ کردن | 1 ساعت غذا خوردن |
کره | 20 گرم |
دارچین | 1 قاشق چایخوری چای |
نمک، فلفل، گشنیز رنده شده | کافی |
طرز تهیه میگو پلو با رب انار
مرحله اول: سرخ کردن میگو
روغن را داخل ماهیتابه بریزید تا داغ شود و پیاز را پوست بگیرید و پیازچه های ریز خرد شده را تفت دهید تا رنگ آنها روشن و طلایی شود و سیر رنده شده را اضافه کنید و همزمان میگو را اضافه کنید و بلافاصله یک قاشق چایخوری زعفران را روی آن بریزید. میگو و نمک و فلفل و دانه های رنده شده گشنیز را اضافه کرده و با حرارت زیاد به مدت 2 دقیقه تفت می دهیم.
مرحله دوم: سبزی پلو را اضافه کنید
سپس سبزی پلو را که شسته و رنده کرده اید باید 2 دقیقه بعد از سرخ شدن مواد ذکر شده به همراه رب انار اضافه کنید و زمان دهید تا مواد یکدست شود و مراقب باشید میگو بیش از 5 دقیقه سرخ نشود. ، در غیر این صورت لاستیکی و سخت خواهد بود
مرحله سوم: آبکش کردن برنج
برنج را شسته و با مقدار لازم آب به همراه نمک و دو قاشق زعفران روی آتش بگذارید تا به مرحله پخت برسد. اگر از روش آبکشی استفاده می کنید برنج را در آب جوش بپزید سپس آبکشی کنید و حالا کف قابلمه مورد نظر را در قابلمه چرب شده قرار دهید.
مرحله چهارم: پخت میگو پلو با رب انار
حالا باید دو لایه برنج، یک لایه میگو، کمی دارچین و زعفران و یک لایه دیگر برنج و لابله اضافه کنید تا مواد تمام شود، سپس بگذارید بپزد و هنگام سرو، کره را داغ کرده و روی آن بریزید. برنج را در ظرفی برای سرو و نوش جان کنید.