طرز تهیه قرابیه
طرز تهیه قرابیه ( کوکو استار ) ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.
قرابیه، به ترکی آذربایجانی قورابیه؛ نوعی شیرینی سنتی تبریز است. این شیرینی در شهرهای مختلف آذربایجان از جمله تبریز و شهرستان قزوین و شهرستان زنجان، در جمهوری آذربایجان و ترکیه پخته می شود.
قرابیه در تبریز به عنوان شیرینی مجلسی و گران قیمت محسوب می شود. در زنجان به آن قرابی می گویند.
مواد لازم برای تهیه قرابیه ( کوکو استار )
-
1 لیوان پودر نارگیل -
1 قاشق غذاخوری مارگارین -
1 فنجان چای خوری پودر قند
مواد بالا رابا هم ماساژ دهید وبافشار ملایم انگشتان توپک های کوچکی تهیه کنید چون این خمیر بسیار نرم است .
-
2 عدد تخم مرغ -
3 قاشق غذا خوری کاکائو -
1 لیوان پودر شکر -
125 گرم مارگارین -
1بسته بکینگ پودر -
1 بسته وانیل -
آرد به میزان لازم
بااین مواد خمیر آماده می کنیم و با دست خمیر را باز کرده توپک های نارگیلی راداخلش قرارداده و میبندیم ودر فر 160 درجه میپزیم. زمان هم خودتون باید کنترل کنین فکر نکنم بیشتر از بیست دقیقه طول بکشه.
طرز تهیه قرابیه
-
بادام را به صورت پودر درآوردید و همراه با شکر و سفیدهٔ تخم مرغ دو بار، با دنده ریز چرخ گوشت چرخ کنید. -
اگر خمیر سفت بود، کمی سفیدهٔ تخم مرغ به آن اضافه کنید.خمیر را ورز دهید تا سفید رنگ شود.سپس داخل قیف پارچهای با سر ماسورهٔ ساده بریزید. -
داخل سینی فر، کاغذ روغنی گذاشته و خمیر را توسط قیف به شکل دایره، با فاصله روی سینی بریزید.سپس روی آنها پسته و بادام بریزید. -
شیرینیها را در طبقه وسط فری که از قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شده، به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید تا روی آنها طلایی شود. -
بعد از سرد شدن، شیرینیها از کاغذ روغنی جدا کنید. این شیرینیها در مجاورت هوا زود خشک میشوند، لذا آنها را در ظرف دردار یا کیسهٔ نایلونی دربستهای نگه دارید.
بیشتر بخوانید :
قرابیه تبریز : آموزش تهیه شیرینی تبریزی مجلسی و اعیانی + عکس
طرز تهیه شکلات گرد مغز دار