مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

فوت و فن های تهیه بامیه ترد به سبک قنادی

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



فوت و فن های تهیه بامیه موضوع مورد بحث ماست. یکی از شیرینی‌ های خوشمزه ماه رمضان بامیه است که در اکثر سفره‌ های افطار به چشم می‌خورد. این شیرینی خوشمزه را اگر خودتان درست کنید اطمینان دارید که کاملا بهداشتی است.


تهیه بامیه خانگی بسیار راحت است و نیاز به مواد زیادی ندارد.


طرز تهیه بامیه بازاری


علت ترد نشدن بامیه


چرا بامیه ترد نمی شود ؟


علت ترد نشدن بامیه به عوامل مختلفی بستگی دارد که عبارتند از:


  • شربت بیش از اندازه داغ است

  • شربت بیش از اندازه رقیق است

  • تخم مرغ خمیر زیاد است

  • شعله ی گاز برای پخت زیاد است

  • مقدار شربت داخل خمیر زیاد است

  • در شهرهای رطوبتی این مشکل زیاد به چشم می‌ خورد.

  • استفاده از گلوکز یا بادکا در شربت بامیه هم از شیرینی شهد کم می‌کند هم بامیه را براق می‌ کند و هم از نرم شدن بیش از حد در هوای مرطوب جلوگیری می‌کند.


علت ترد نشدن بامیه


علت نرم شدن بامیه چیست ؟


راهکارهای ترد شدن بامیه


راهکارهای ترد شدن بامیه عبارتند از:


  • برای تهیه بامیه باید حتما تخم مرغ کوچک باشد

  • تعداد بامیه هایی که داخل روغن میندازیم نباید زیاد باشد یعنی تابه نباید پر باشد و بین بامیه ها فاصله باشد چون بخار بامیه ها باعث می شود نرم شوند.

  • بامیه را خوب سرخ کنید تا قهوه ای تیره شود و روشن نباشد.

  • حتما باید از گلوکز داخل شربت بامیه استفاده کنید. چون بامیه بدون گلوکز نرم می شود.

  • بعد از پخت بامیه حدود هفت الی هشت ساعت رویش را نپوشانید و بدون روکش داخل یخچال بگذارید تا نرم نشوند.

  • هر بار که خواستید بامیه را داخل روغن بریزید از روی حرارت بردارید.


نکات تهیه بامیه


چکار کنیم تا بامیه ترد شود ؟


علت هسته داشتن بامیه


شعله‌ ی گاز بیش از اندازه زیاد است و روی بامیه‌ ها زود رنگ می‌گیرد و داخل آن خمیر می‌شود.


شربت داخل خمیر بیش از حد مجاز است و باعث می‌شود بامیه‌ ها با شعله‌ ی کم هم زود رنگ بگیرد و درونشان خام بماند.


خمیر خوب پخته نشده باشد، بامیه را داخل روغن داغ قیف زده باشید


فاصله انداختن از سرخ شدن تا شربت زدن


بیشتر از حد ظرفیت تابه خمیر بریزید یا روغن برای سرخ کردن کم بریزید که باعث شود بامیه‌ ها بیرون از روغن هوا بکشند.


چگونه در خانه بامیه درست کنیم


علت سفت شدن وسط بامیه


چرا خط ماسوره بامیه از بین می رود و دایره ای می شود ؟


  • مقدار تخم مرغ زیاد است

  • مقدار آب داخل خمیر زیاد است

  • ماسوره مناسب بامیه نیست


روش ترد شدن بامیه


علت گرد شدن بامیه


چرا بامیه خرد می شود ؟


  • مقدار بامیه داخل تابه زیاد است

  • تخم مرغ خوب مخلوط نشده است

  • مقدار تخم مرغ کم باشد

  • خمیر خوب پخته نشده باشد

  • آب به صورت کامل جوش نیامده باشد


طرز تهیه بامیه بازاری


علت خرد شدن بامیه


نکاتی برای مصرف زولبیا و بامیه


مصرف زولبیا و بامیه فواید و مضراتی دارد، مضرات استفاده از این شیرینی بیش از فواید آن است. این شیرینی باید در جعبه‌ هایی به فروش برسد که این جعبه‌ ها از سازمان غذا و دارو مجوزهای بهداشتی لازم را دریافت کرده و بر روی بسته بندی جعبه‌ ها آرم سازمان غذا و دارو باشد در غیر این صورت از مصرف آن‌ها پرهیز شود.


از فواید زولبیا و بامیه فقط می‌توان به این اشاره کرد که برای لحظات اول بعد از افطار به جهت اینکه دارای قندهای ساده بالایی است، یک تا دو عدد توصیه به مصرف می‌شود و این قندهای ساده سریع شکسته می‌شوند و قند خون مورد نیاز را سریع بالا می‌برد.


بر عکس فواید که مختصر است، مضرات آن بیشمار است و می‌توان به کالری بالای آن که منجر به افزایش وزن و ناراحتی‌ های متعاقب آن می‌شود، اشاره کرد.


همچنین با توجه به اینکه قندهای ساده آن بالاست، به همین دلیل اصلا به بیماران دیابتی و همچنین افراد عادی بجز در همان لحظات اولیه افطار توصیه نمی‌شود؛ چراکه قندهای ساده در بدن سریع به چربی تبدیل می‌شوند.


این شیرینی‌ها درون روغن بطور غوطه‌ ور سرخ می‌شوند و از همه مهم‌ تر اینکه احتمال دارد از روغن‌های نامناسب برای طبخ آن استفاده شود. در نتیجه با وجود آنکه چربی بالایی دارند، مواد مخاطره‌ آمیز برای سلامتی مانند پراکسید و اسیدیته نیز دارند.


توصیه می‌شود که در مصرف زولبیا و بامیه احتیاط شود و به یک الی 2 عدد در روز اکتفا کنید.


طرز تهیه زولبیا و بامیه آسان و خوشمزه ویژه ماه مبارک رمضان


آموزش طرز تهیه بامیه و اصول پخت شربت بامیه خانگی خوشمزه


بیشتر بخوانید  معرفی 15 نمونه مواد غذایی انرژی زا با تأثیری فوق العاده
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *