تخمیر شکلات یکی از دسرهای خانگی خوشمزه است که به راحتی تهیه می شود. این دسر با طعم کاکائو و شکلات تهیه خواهد شد. برای تهیه این دسر خانگی باید پودر ژلاتین، پودر کاکائو، تخم مرغ و … داشته باشید در این قسمت می توانید با طرز تهیه تخمیر شکلاتی بیشتر آشنا شوید.
تهیه آسان تخمیر شکلات
تخمیرکننده های شکلات مانند ژله دسرهای محبوبی هستند. علاقه مندان به این دسرها و همچنین دسرهای تاتلی و آلو می توانند به راحتی آن ها را در منزل تهیه کرده و با تهیه مواد اولیه از اعضای خانواده پذیرایی کنند. از این دسرها می توان به عنوان محبوب ترین دسرها برای پذیرایی در مهمانی ها نیز استفاده کرد.
مواد لازم برای تخمیر شکلات
زرده: دو عدد
شیر: دو فنجان
خامه صبحانه: 100 گرم
پودر کاکائو: قاشق
شکلات: 50 گرم
وانیل: 1/4 قاشق چایخوری
شکر: 1/3 پیمانه
پودر ژلاتین: دو قاشق غذاخوری
آب سرد برای ژلاتین: 1/2 فنجان
طرز تهیه تخمیر شکلات
زرده ها و شکر را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و کشدار شود و شیر را روی آتش بگذارید و وقتی گرم شد زرده را اضافه کنید و حدود هفت دقیقه روی آتش بپزید. پودر ژلاتین را با آب سرد و بخار آب مخلوط کنید تا ذرات ژلاتین حل شود و به شیر اضافه کنید.
شکلات را به روش بن ماری آب کنید و پودر کاکائو و خامه را اضافه کنید فقط تا زمانی که هم زده نشود اجازه ندهید خامه بجوشد.(فقط در همان دما) شیر را از روی حرارت بردارید و خامه شکلاتی و وانیل و اضافه کنید. بگذارید خنک شود و در قالب مورد نظر بریزید و چند ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود.
نکته: شکلات و پودر کاکائو را می توانید در شیر و زرده تخم مرغ حل کنید، دیگر هم نزنید، اما مخلوط باید خنک شود، پس خامه را اضافه کنید تا له نشود.