مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

طرز تهیه زرشک پلو اصل ایرانی

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


«به گزارش سلام نو زرشک پلو با مرغ» یک مهمان خوشمزه با کلاس سفره های ایرانی است که تهیه آن بسیار راحت است.

همانطور که می دانید زرشک پلو یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانیان است که اغلب در مراسم خاص و مهمی مانند عروسی یا عزا استفاده می شود. در این مطلب از آشپزخانه خیس با ما همراه باشید تا با طرز تهیه غذاهای خوشمزه به صورت کامل و ساده آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه زرشک پلو با مرغ

عناصر

مقدار مورد نیاز

برنج

4 مورد دیگر

مرغ

4 عدد

پیاز نگینی خرد شده

1 عدد

متاسفم

1 قاشق مرباخوری

بنابراین

1 قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری

زعفران پخته غلیظ

4 قاشق غذاخوری

آب لیمو

1 قاشق غذاخوری

گلاب

1 قاشق غذاخوری

زرشک

1 پیمانه

قند

2 تا 3 قاشق غذاخوری

خلال پسته

100 گرم

کره

50 گرم

زرشک پلو با مرغ

فاز اول :

برای تهیه زرشک پلو با مرغ معمولی ابتدا با مرغ شسته شده آن را خوب تمیز کنید و سپس با چاقو روی مرغ سه ورقه نازک بزنید.

فاز دوم:

پیاز بزرگ را بشویید و نگینی خرد کنید و در تابه مناسبی بریزید و با کمی روغن تفت دهید.

سطح سوم:

ادویه هایی را به پیاز اضافه کنید که شامل زردچوبه، نمک و فلفل سیاه می شود.

مرحله 4:

مرغ را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا کاملا سرخ شود و مزه دار شود.

مرحله 5:

بعد از طعم دادن به مرغ، حدود 4 فنجان آب به مرغ اضافه کنید. دقت کنید سطح مرغ پر از آب نباشد البته این بستگی به ذائقه شما دارد و غلظت سس بسته به ذائقه شما می تواند آبکی یا غلیظ باشد.

بیشتر بخوانید  عشق دختر جوان به پسر همسایه غوغا کرد

مرحله 6:

وقتی مرغ حدود 20 دقیقه پخت، کمی بپزید و به مرغ آب اضافه کنید و بگذارید بپزد تا حدود نیمی از آب آن تبخیر شود.

مرحله 7:

پس از اطمینان از پخته شدن مرغ، یک قاشق روغن در تابه مناسب بریزید، سپس رب گوجه فرنگی را در شرپا بریزید و تفت دهید تا پاستا حالت خام خود را از دست بدهد.

مرحله 8:

برای روشن شدن رنگ و از بین بردن بوی خامی، پس از تفت دادن رب و روغن، لیمو، گلاب و یکی از 4 قاشق غذاخوری زعفران را که آماده کردیم اضافه می کنیم.

مرحله 9:

بعد از تفت دادن این مواد سس را به مرغ پخته شده اضافه کنید و هم بزنید تا مرغ به خورد مواد برود.

مرحله 10:

از این مرحله به بعد دمای گاز باید کاملا ملایم باشد و اجازه دهید مواد به مدت 10 دقیقه بدون هم زدن غلیظ شده و ته نشین شود.

مرحله 11:

در مدتی که مرغ در حال جوشیدن است 1 قاشق غذاخوری کره و 1 قاشق غذاخوری روغن مایع را در تابه ای مناسب بریزید این کار برای براق شدن برنج است.

مرحله دوازدهم:

در تابه ای که روغن و کره ریخته اید، زرشک های تمیز شده، شکر و 1 قاشق غذاخوری زعفران و 1 قاشق غذاخوری گلاب را که از قبل آماده کرده اید بریزید.

مرحله 13:

بعد از پختن زرده پلو با مرغ، یک قاشق از برنج زعفرانی شده را به زرده پخته شده اضافه کنید و هم بزنید تا برنج قهوه ای شود. سپس خلال پسته را به برنج زعفرانی اضافه کنید.

بیشتر بخوانید  فوری؛ هشدار مهم هواشناسی در این مناطق کشور

مرحله چهاردهم:

در آخر پس از مخلوط شدن، این مواد را روی برنج پخته شده بریزید و مرغ و سسی که از قبل پخته شده است را با حرارت ملایم سرو کنید.

تهیه زرشک پلو با مرغ و lrm

زرشک در غذا رنگارنگ می ماند

برای اینکه رنگ یرقان باقی بماند و بسیار عالی و براق باشد و به غذا رنگ ندهد باید به محض حل شدن دانه های شکر گاز را خاموش کنید و همچنین مراقب باشید خلال پسته به آن اضافه نشود. آتش. زیرا رنگ پسته با حرارت کاملا تغییر می کند و رنگ اصلی خود را از دست می دهد.

توجه به این نکته ضروری است که وقتی زعفران را جداگانه به مواد خود اضافه می کنیم و اجازه نمی دهیم زرشک آب و رنگ خود را برگرداند، هر کدام از مواد در جای خود رنگ خاص و زیبایی به خود می گیرند.

    یرقان پلو با مرغ و lrm

نکات مهم در پخت زرشک پلو:

  • در تهیه زرشک پلو بهتر است تکه های مرغ را قبل از پخت سرخ کنید و بعد از قهوه ای شدن پیاز و ادویه و آب اضافه کنید تا زرشک پلو شما بهتر شود.
  • بهتر است در پخت مرغ از پیاز واقعی استفاده کنید پس 2 تا 3 عدد پیاز کوچک داخل آن بریزید.
  • به جای مرغ می توان از بوقلمون استفاده کرد.
  • برای لذیذتر کردن پیله زردی با مرغ Mileysi می توانید از ادویه گوشت خوک با مرغ استفاده کنید که طعم بی نظیری به غذا می دهد.
  • برای پخت مرغ فقط از زردچوبه و نمک استفاده کنید و مرغی که برای این غذا استفاده می شود باید زرد باشد تا با استفاده از ماکارونی و زعفران طعم غذا را تغییر دهید.
  • در صورت تمایل، هنگام تمیز کردن مرغ، پوست آن را جدا کنید. اما بهتر است پوست مرغ را نگیرید زیرا آن را خوشمزه می کند.
  • برای رنگ بهتر زعفران بهتر است آن را با زرده تخم مرغ و شکر در تابه بریزید و کمی حرارت دهید تا کره کاملا آب شود. سپس نصف لیوان آب اضافه کنید و چند دقیقه روی آتش بگذارید سپس بردارید.
  • زعفران را روی حرارت زیاد قرار ندهید چون عطر آن کم می شود.
  • آب مرغ باید غلیظ شود و هنگام سرو در ظرفی جداگانه سرو شود.
  • در صورت تمایل می توانید مقداری آلو ترش نیز به سس مرغ اضافه کنید.
  • برای سرخ کردن زرشک بهتر است از کره یا روغن تازه استفاده کنید.
  • وقتی زرشک را پختید روی آن شکر بپاشید، زیرا زرشک به این ترتیب به برنج می چسبد و غذا طعم ترش و شیرینی دارد. زرشک را هم باید با حرارت خیلی ملایم بپزید چون با حرارت زیاد و موقع استفاده خشک می شود. دندان ها
  • برای اینکه زعفران رنگ بهتری بگیرد باید در سنگ یا ملات چوب آسیاب شود تا عطر خود را از دست ندهد.
  • هنگام سرو یک قاشق خلال پسته روی زرشک بریزید تا رنگ سبز آن با قرمزی زرشک باعث زیباتر شدن غذا شود.
بیشتر بخوانید  قیمت برنج شمالی نجومی شد+ قیمت جدید

منبع: نمناک

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *