طرز تهیه ذرت مکزیکی خوش مزه و خانگی
ذرت نیمه آماده
پنیر پارمزان
قارچ
سس سفید
پودر کاری + نمک + فلفل
دوستان خوب یه نکته میگم شاید خیلی ها ندونن پروتئین فروشی ها پنیر پیتزا رو باز هم میفروشن من اولین بار بود خریدم به توصیه خواهرم که گفت طعمش فرق نداره اما تا دلت بخواد تو قیمت فرق داره ..
راست میگفت با 3000تومان اندازه 2بسته پنیر پیتزا خریدم قارچ هم باز خریدم مثل برف بود و خوشمزه وذرت هم نیمه آماده در واقع باید گفت آماده چون کاملا پخته شده
خیلی ها فکر میکنن ذرت مکزیکی باید روی گاز درست شه اشتباهه این و زمانی فهمیدم که خواهرشوهر خودم تعریف میکرد رو گاز درست کرده و خراب شده
کتری رو بذارید جوش بیاد درشو بردارید قابلمه کوچیک تونو بذارید روی بخار کتری در قابلمه رو هم بذارید 10 دقیقه بعد تست کنید ببینید قابلمه داغ شده ..زمانی که داغ شد ه بود همینطور که آب در حال قل زدن ذرت و بریزید باز درش و بذارید کارتونو با آرامش انجام بدید
در واقع ذرت و به روش بن ماری درست میکنیم حرارت غیر مستقیم . ذرت هم که داغ شد قارچ و اضافه کنید بهم بزنید اما درشو نذارید که قارچ آب بندازه سریع سس و که درست کردید اضافه کنید بذارید دمای سس با دمای قابلمه یکی شه
حالا پنیر و اضافه کنید بهم بزنید و داخل لیوان یا پیاله سرو کنید به همین راحتی سس ماینوز استفاده کردم میتونید هزار جزیره هم استفاده کنید من سفید و ترجیح میدم ادیه هارو داخل سس باید قاطی کنید .