مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

طرز تهیه خورش غوره بادمجان خوشمزه و مجلسی به روش همدانی

Picture of به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


بادمجان یکی از محبوب ترین خوراکی هایی است که با آن غذاهای لذیذ طبخ می شود و نمی توان از آن چشم پوشی کرد. غذاهایی مانند سوفله بادمجان، سوپ بادمجان، بادمجان شکم پر و وس غذاهای وسوسه انگیزی هستند که از بادمجان استفاده می کنند. آش بادمجان غوره یک غذای محلی است که مواد اصلی آن بادمجان، غوره و گوشت است و به دلیل وجود غوره طعم ترش دارد.
بنابراین برای افرادی که به خوردن غذاهای ترش علاقه دارند گزینه خوبی است. اگرچه زمان پخت این غذا بیشتر در فصل تابستان است که غوره تازه در دسترس است، می توان آن را در فریزر نگهداری کرد و این گولش خوشمزه را در فصول دیگر نیز می توان تهیه کرد. در این مقاله سعی داریم طرز تهیه سوپ بادمجان با گوشت و خواص آن را به شما معرفی کنیم.

مواد لازم برای تهیه بهترین سوپ بادمجان

بادمجان 1 کیلوگرم
بره یا سر بره 400 گرم
200 گرم بهتره
3 پورت بزرگ
به میزان لازم نمک اضافه کنید
فلفل قرمز به میزان لازم
4 عدد گوجه فرنگی
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم

بادمجان تلخ

بادمجان را پوست بگیرید و از وسط نصف کنید.
آب را بجوشانید و در ظرف بزرگتری بریزید و نمک فراوان اضافه کنید سپس بادمجان ها و نمک را به آب در حال جوش اضافه کنید و حدود یک ساعت بعد آب را اضافه کنید.
بادمجان را 2 بار دیگر در آب بدون نمک بریزید و بگذارید هر ساعت یک ساعت در آب بماند تا تلخی بادمجان گرفته شود.
وقتی بادمجان تلخ شد، آب را در شرپا بجوشانید، نمک، آبلیمو، شکر و یک قاشق غذاخوری آب جوش اضافه کنید و بادمجان ها را به مدت 15 دقیقه بپزید، سپس بادمجان ها را بشویید، در قابلمه بگذارید. صافی کنید و بگذارید خشک شود.

بیشتر بخوانید  دستور پخت کوفته خانگی


 بادمجان با گوشت بهتر است

طرز تهیه بهترین بادمجان با گوشت

۲ تا ۳ عدد زرده تخم مرغ را با محلول زعفران مخلوط کرده و کمی وانیل و کمی نمک به آن اضافه کنید و با چنگال یک طرف آن را هم بزنید.
بادمجان ها را در زرده تخم مرغ بغلتانید و در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
پیاز را سرخ کنید، یک حبه سیر له شده را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود.
تکه های گوشت را به پیاز داغ اضافه کنید و خوب تفت دهید سپس پاستا و کمی زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید.
گوجه ها را رنده کنید و به گوشت اضافه کنید، با گوشت کمی تفت دهید، فلفل قرمز را اضافه کنید.
کمی آب جوش به مواد اضافه کنید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید گوشت بپزد.
15 تا 30 دقیقه مانده به پایان پخت، بادمجان ها را به همراه آب گوشت اضافه کرده و نمک را اضافه کنید، اگر کمی نمک زد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید آبگوشت جا بیفتد.

نکات تکمیلی برای تهیه بهترین بادمجان

این سوپ را می توان با گوشت چرخ کرده و مرغ تهیه کرد که در این صورت پخت زمان کمتری می برد.
برای تهیه این سوپ گوشت بهتر است از ران یا سر گوسفند استفاده کنید.
بهتر است از فلفل سیاه برای سوپ های سبز و تیره و برای سوپ های قرمز که در آن رب گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی استفاده می شود استفاده شود.
بهترین مقدار برای این سوپ باید نصف مقدار گوشت باشد.

بیشتر بخوانید  کباب بلدرچین


ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *