مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

کباب بلدرچین

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



Imageمواد لازم :


گوشت بلدرچين 1200 گرم


آب ليموترش 2.5 فنجان


پياز خام خلال شده 3 عدد


زعفران قدري


پاپريكا قدري


روغن زيتون 0.5 فنجان


كرفس خرد شده قدري


جعفري شاخه اي قدري


فلفل قدري


نمك قدري



طرز تهيه :


بلدرچين داراي گوشت بسيار عالي ست که قطعات کباب آن بايد با دقت تهيه شود تا نرم شود و طعم مطلوب پيدا کند . بلدرچين را بعد از تميز کردن با 2 تا 3 ليوان آب يکي دو عدد پياز خرد کرده و يکي دو برگ بو يا ساق کرفس و چند ساق جعفري ميگذاريم نيم پز بشود و آب آن به خوردش برود و بعد با کارد تيز پوست آنرا ميکنيم


قطعات سينه و ران را جدا ميکنيم و استخوانهاي سينه را ميگيريم و سسي از روغن زيتون يا کره آب کرده و آبليمو و نمک و فلفل آماده ميکنيم و قطعات گوشت را در سس مي خوابانيم و بعد مثل کباب جوجه به سيخ ميکشيم و روي حرارت ملايم کباب ميکنيم


بايد زمان طبخ آن از جوجه طولاني تر و حرارت ملايم تر باشد و مرتب به آن سس کره و ابليمو داد تا کاملا کباب پخته و برشته شود ، انواع پرندگان حلال گوشت را بهمين طريق ميتوان کباب کرد . نژاد هاي جوان احتياج به پختن ندارد و مثل کباب جوجه ميتوانيم آنها را خورد کرده و در سس بخوابانيم و کباب کنيم .

بیشتر بخوانید  فوق العاده راحت و خوشمزه


ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *