چطور در خانه حلیم بوقلمون درست کنیم؟
مواد لازم برای تهیه حلیم بوقلمون
حلیم تازه با گوشت بوقلمون را براحتی در منزل تهیه کنید!
طرز تهیه حلیم بوقلمون
-
قبل از هر کاری گندم را 5 تا 6 ساعت در آب خیس کنید تا خوب آب جذب کند به این صورت زمان طبخ، کاهش مییابد. -
گوشت را داخل قابلمه کوچک تر بریزید. پیاز را پوست بکنید، به چند قسمت تقسیم کنید و همراه زردچوبه به قابلمه اضافه کنید و شعله اجاق را روی حرارت متوسط قرار دهید تا گوشت خوب بپزد. -
گندم را با یک لیتر آب داخل قابلمه دوم بریزید و شعله را روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم و له شود. هر چند دقیقه یکبار هم بزنید تا ته نگیرد، اگر قبل از پختن گندم آب قابلمه رو به اتمام بود، مقداری آب گرم به آن اضافه کنید. -
گوشت پخته شده را به وسیله مخلوط کن خرد کنید. اگر مخلوط کن ندارید گوشت را با دست ریش ریش کنید. -
وقتی گندم به صورت خمیر و مایع شد یعنی پخته است. گندم را با گوشت مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا قوام بیاید. در این مرحله حلیم را زود به زود هم بزنید تا ته نگیرد. نمک را اضافه کرده و روی حلیم ، روغن حیوانی و دارچین بریزید سپس میل کنید.
دقت کنید که حلیم نباید مانند آب گوشت رقیق و گوشت کوبیده سفت باشد.