حلوای انجیر با طعم های مختلف را یاد بگیرید
حلوا انواع مختلفی دارد و مواد لازم برای تهیه آن بسته به نوع حلوا متفاوت است، حلوای انجیر یک حلوای مقوی جدید و متفاوت است که در این مطلب طرز تهیه آن را معرفی می کنیم.
مواد لازم حلوای انجیر
- آرد برنج: 150 گرم
- آرد: 50 گرم
- انجیر: 150 گرم
- شکر: 250 گرم
- کره گیاهی: 50 گرم
- روغن مایع: به میزان لازم
- گردو خرد شده: 50 گرم
- زعفران: به مقدار لازم
- آب: 2 فنجان
- گل رز: 2 فنجان
طرز تهیه حلوای انجیر
برای تهیه این حلوا ابتدا باید انجیرها را از شب قبل در کمی آب خیس کنید تا نرم شوند. سپس انجیرهای نرم شده را با کمی آب در مخلوط کن بریزید و پوره کنید.
سپس پوره انجیر را با شکر، گلاب، گردوی خرد شده و 2 پیمانه آب روی آتش بگذارید تا بجوشد و شکر حل شود.
سپس آرد برنج و آرد سفید را مخلوط کرده و در شرپا قرار می دهیم تا آرد با حرارت ملایم بپزد و یکی دو درجه تغییر رنگ دهد.
سپس داخل آرد سرخ شده کره و کمی روغن مایع بریزید و خوب هم بزنید تا روغن گرفته شود.
مواظب باشید روغن مایع زیاد نریزد که آرد بهم میخورد. وقتی آرد سرخ شد، شهد آماده شده را کم کم به آرد حلوا اضافه کنید و مدام هم بزنید تا حلوا فرم بگیرد و یکدست شود.
باید بخوانید:
35 خواص معجزه آسای انجیر
انجیر یکی از اولین میوه هایی است که مردم می خوردند. حتی برخی می گویند میوه ممنوعه ای که حوا خورد انجیر بود نه سیب. انجیر خواص زیادی دارد. این میوه…
نکات طلایی برای تهیه حلوای انجیر
- به جای گردو می توانید از خلال پسته و خلال بادام استفاده کنید.
- گردو را پودر نکنید.
- می توانید به جای کره از روغن جامد نیز استفاده کنید.
- اگر زمان کافی برای خیس کردن انجیر ندارید، می توانید آن را چند دقیقه در آب بجوشانید تا نرم شود.