مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

طرز تهیه حلوای پسته

Picture of به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


مواد لازم:

آرد: 500 گرم
کره: 250 گرم
روغن مایع: 125 میلی لیتر
پسته پودرشده: 100 گرم
هل: 2 قاشق سوپ خوری
رنگ سبز خوراکی: به میزان لازم

طرز تهیه حلوای پسته

مواد لازم شربت:

آب: 500 میلی لیتر
شکر: 500 گرم

طرز تهیه حلوای پسته

طرز تهیه :


ابتدا شیره را به این صورت تهیه کنید :

آب و شکر را در ظرفی ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر ذوب شود، سپس حرارت را بالا برده تا شربت چند جوش بزند، بعد از روی حرارت برداشته کنار بگذارید.

حالا کره را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود، آرد را اضافه کنید و مرتب هم بزنید. روغن مایع را اضافه کنید، شیره آماده شده را نیز بیفزایید تا شیره جذب آرد سرخ شده شود.

رنگ سبز، هل و پودر پسته را اضافه کرده و درصورت خشک بودن خمیر می توان کره به آن اضافه کرد. داخل اسکوپ بستنی یا قاشق های اندازه گیری، حلوا را فشرده کرده و از قاشق جدا کنید، سپس در کپسول های کاغذی قرار دهید یا با استفاده از قالب های مونوپورشن و مقداری کیک اسفنجی حلوای پسته را تزیین کنید.


بیشتر بخوانید  سرکه خرما | روشی سریع و آسان جهت تهیه سرکه خرما + خواص
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *