مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

طرز تهیه حلوای ترک خوشمزه و خوشرنگ به روش گیلانی

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


دستور حلوا یک دسر شیرین و خوشمزه به جا می گذارد

حلوا می رود یکی از غذاها و یا حتی دسرها در بین افرادی که خواص زیادی دارد طرفداران زیادی دارد. زیرا هر یک از مواد به کار رفته در آن خواص ویژه ای دارد و ترکیب آنها باعث تقویت بیشتر این غذا شده است. حلوای ترکی را می توان در شهرهای مختلف به روش های مختلفی تولید کرد که می توانید رنگ ها و طعم های مختلف این غذا را مشاهده کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه حلوای ترکی را به شما آموزش می دهیم. پس با ما همراه باشید

مواد حلوا را ترک می کنند

  • 4 لیوان آب
  • 1 فنجان آرد نان
  • پودر هل 1 قاشق چایخوری
  • 1 فنجان روغن جامد
  • زعفران پخته شده به دلخواه
  • 1 فنجان شکر
  • اندازه های ربع رز

  حلوا می رود

طرز تهیه کرک حلوا

برای تهیه کرک حلوا ابتدا آب و شکر را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا شکر در آب حل شود سپس زعفران و گلاب را اضافه کنید. روغن را ذوب کرده و آرد را در تابه ای روی حرارت ملایم می گذاریم و مرتب با قاشق چوبی هم می زنیم تا آرد قهوه ای رنگ شود، شربت شکر را با احتیاط اضافه کرده و هم می زنیم، پودر هل را اضافه کرده و مرتب هم می زنیم. به راحتی از ماهیتابه جدا کنید حلوای داغ را در ظرف مورد نظر بچینید و بگذارید ۱ تا ۲ ساعت بماند سپس به دلخواه برش بزنید و با پودر قند و پودر کاکائو و پسته تزئین کنید.

بیشتر بخوانید  آموزش مرحله به مرحله کوفته لوبیا چیتی


ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *