توپک سیب زمینی پنیری یک پیش غذای خوش طعم
توپک سیب زمینی از دسته ی سوخاری هاست. غذای گیاهی سبک که میتونید به عنوان پیش غذا یا دورچین هم استفاده کنید. البته اگه داخل شکمش رو مواد دلخواهتون مثلا خوراک گوشت یا مرغ یا … بذارید غذای کاملی محسوب میشه.با همراه دلگرم باشید.
توپک سیب زمینی خوشمزه و راحته، اگه از زمان پختن سیب زمینی صرفنظر کنیم غذای سریعی حساب میشه و میتونیم در دسته ی غذاهای چند دقیقه ای قرارش بدیم. البته دوستانی که مایکروفر دارن میتونن در عرض نهایت ۶ الی ۷ دقیقه سیب زمینی رو پخته تحویل بگیرند.امیدوارم از این غذای ساده خوشتون بیاد.
توپک سیب زمینی پنیری
مواد لازم برای تهیه توپک سیب زمینی پنیری
- سیب زمینی پخته و له شده : 2 فنجان
- تخم مرغ : 1 عدد
- پیاز : 1/2 فنجان
- کالباس خرد شده : 1/2 فنجان
- پودر سوخاری : 1/2 فنجان
- پنیر پارمزان : 3/4 فنجان
- روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه توپک سیب زمینی پنیری
- سیب زمینی ها را بعد از خنک شدن کامل له کنید
- 1 عدد تخم مرغ را درون سیب زمینی های پخته شده مخلوط کنید
- نمک، فلفل، ادویه و زردچوبه را اضافه کنید.
- پیاز و کالباس و پنیر را اضافه کنید.
- از مخلوط توپ هایی به اندازه گردو درست کرده و در پودر سوخاری بغلطانید.
- توپک ها را درون روغن سرخ کنید
منبع:سر آشپز
مجله اینترنتی دلگرم
مرجان امینی