مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

طرز تهیه به پلو یک پلو خوشمزه و پاییزی

Picture of به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



آموزش پخت به پلو در منزل


به پلو غذای محبوب خوش عطر و خوشمزه ی اصفهان با روش پخت آسان . با دلگرم همراه شوید


طرز تهیه به پلو یک پلو خوشمزه و پاییزی


طرز تهیه به پلو مجلسی


مواد لازم برای تهیه به پلو


  • برنج ۲ لیوان

  • شکر ۱ لیوان

  • به ۲ عدد

  • گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم

  • خلال پسته ۱ استکان

  • نمک و فلفل به مقدار لازم

  • خلال بادام ۱ استکان


طرز تهیه به پلو


  1. گوشت را چرخ کرده و خوب ورز دهید تا سفت شود.سپس آن را به صورت قلقلی های کوچک در آورده و در روغن بسیار داغ سرخ کنید.

  2. به را شسته و به صورت خلال هایی با اندازه دلخواه دراورید و آن را آبپز کنید.

  3. ۳گوشت های سرخ شده را در ظرفی مناسب ریخته و به آن نصف لیوان آب ، خلال پسته و بادام ، شکر ، به و زعفران اضافه کرده و شعله را زیاد کنید تا غذا به جوش آید و سپس شعله را ملایم کنید.

  4. در ظرفی جدا برنج را به مرحله آبکشی برسانید و از مواد به صورت لابه لای برنج استفاده کرده و برنج را دم بیندازید.


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  طرز تهیه مافین رژیمی
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *