آموزش پخت به پلو در منزل
به پلو غذای محبوب خوش عطر و خوشمزه ی اصفهان با روش پخت آسان . با دلگرم همراه شوید
طرز تهیه به پلو مجلسی
مواد لازم برای تهیه به پلو
-
برنج ۲ لیوان -
شکر ۱ لیوان -
به ۲ عدد -
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم -
خلال پسته ۱ استکان -
نمک و فلفل به مقدار لازم -
خلال بادام ۱ استکان
طرز تهیه به پلو
-
گوشت را چرخ کرده و خوب ورز دهید تا سفت شود.سپس آن را به صورت قلقلی های کوچک در آورده و در روغن بسیار داغ سرخ کنید. -
به را شسته و به صورت خلال هایی با اندازه دلخواه دراورید و آن را آبپز کنید. -
۳گوشت های سرخ شده را در ظرفی مناسب ریخته و به آن نصف لیوان آب ، خلال پسته و بادام ، شکر ، به و زعفران اضافه کرده و شعله را زیاد کنید تا غذا به جوش آید و سپس شعله را ملایم کنید. -
در ظرفی جدا برنج را به مرحله آبکشی برسانید و از مواد به صورت لابه لای برنج استفاده کرده و برنج را دم بیندازید.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی