مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

طرز تهیه برگه هلو خوشمزه و خانگی به روش بازاری

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


خشک کردن میوه ها یکی از راه های نگهداری آنها به روش های مختلف است. البته همه میوه ها را نمی توان خشک کرد، اما میوه هایی مانند زردآلو، هلو، گیلاس، آلو، انجیر، خرما، گلابی، کیوی، انگور، موز، انبه را می توان خشک کرد و در فصول دیگر به عنوان تنقلات استفاده کرد.
خشک کردن هلو که حاصل آن برگ هلو یا پر هلو نامیده می شود، برگ های نازک هلو است که خاصیت ملین، ضد تشنج، آرامش بخش، ادرارآور، طراوت بخش و نرم کننده دارد. تهیه آلو هلو به آسانی مربای زردآلو است و در عین حال بسیار مقوی و پرطرفدار است.

برگ یا پر هلو

1. خشک کردن هلو در آفتاب

برای تهیه برگ هلو به کمک نور خورشید مراحل زیر را انجام دهید:

هلوها را بشویید و روی پارچه نخی پهن کنید تا کاملا خشک شوند.
آنها را از وسط نصف کنید و هسته آن را بردارید.
کف یک ظرف بزرگ پخت را با یک پارچه نخی تمیز بپوشانید، سپس هلوهای نصف شده را با فاصله از ته آن بچینید.
یک پارچه توری تمیز را روی سینی قرار دهید و آن را زیر نور خورشید قرار دهید.
شب هنگام که رطوبت هوا زیاد می شود سینی را داخل خانه بیاورید تا دوباره رطوبت را جذب نکند. در طول روز دوباره آن را در آفتاب قرار دهید.
حدود 4 روز طول می کشد تا برگ ها آماده شوند. در همین حین هلوها را زیر و رو کنید تا گرم شوند و به طور یکنواخت خشک شوند.
مراقب باشید که برگ های هلو شما خیلی خشک و شکننده مانند چیپس نباشند. به محض اینکه رطوبت هلو به 20 درصد رسید باید از نور خورشید خارج شود.

بیشتر بخوانید  پیراشکی گوشتی


ورقه تونیک هلو

2. خشک کردن هلو در فر

کف سینی فر را با کاغذ روغنی یا روغنی بپوشانید و هلوهای نصف شده را روی آن قرار دهید.
دمای فر را روی کمترین درجه ممکن (50 درجه سانتیگراد) قرار دهید و سینی را در آن قرار دهید.
حدود 4 تا 8 ساعت طول می کشد تا برگ هلو آماده شود.
در این فاصله، هلوها را مرتب چک کنید و زیر و رو کنید. مواظب باشید آنها را زیاد خشک نکنید.

باید بخوانید:

3. طرز تهیه برگ هلو در خشک کن

هلوهای نصف شده را در سینی خشک کن قرار دهید و در دستگاه قرار دهید.
خشک کن را روی حالت میوه یا 57 درجه سانتیگراد قرار دهید.
حدود 24 تا 48 ساعت صبر کنید تا برگ های هلو آماده شوند.
هلوها را هر 7 تا 8 ساعت چک کنید تا خشک نشوند.
بعد از آماده شدن برگ های هلو، اجازه دهید کاملا در دمای اتاق خنک شوند. سپس آن را در ظرف شیشه ای دربسته در جای خشک و خنک نگهداری کنید.


پر هلو

چند نکته در مورد طرز تهیه برگ مقوی هلو

برای جلوگیری از سیاه شدن برگ هلو، قبل از خشک شدن هلوهای نصف شده، آب یک لیموترش تازه را با یک لیوان آب مخلوط کرده و به آن بمالید. (اگر به لیموترش تازه دسترسی ندارید، از آبلیمو استفاده کنید.)
برای خشک کردن هلو در زیر نور آفتاب، یک روز گرم و آفتابی را انتخاب کنید که دمای هوا حداقل 30 درجه سانتیگراد و رطوبت هوا زیر 60 درصد باشد.
زمان خشک کردن هلو در زیر نور آفتاب بسته به نوع هلو بین 2 تا 4 روز طول می کشد.
برای تهیه برگ هلو از هلوهای سفت، رسیده و سالم استفاده کنید. اگر از هلوهای رسیده و نارس، بسیار رسیده، لکه دار و آسیب دیده استفاده کنید، برگ های هلو طعم خوبی ندارند.

بیشتر بخوانید  آموزش طرز تهیه شیرینی پفک بادامی ساده و خوشمزه

برگ هلو یک میان وعده مغذی است که یک فنجان آن 382 کالری دارد. این میان وعده خوشمزه طبیعت سرد و معتدل دارد و حاوی انواع ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن است. البته زیاده روی در مصرف آن برای دندان مضر است و به دلیل قند زیاد باعث چاقی می شود.


ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *