شیرینی و کیک از جمله غذاهای مورد علاقه ایرانیان است که همیشه در مراسم و مناسبت های مختلف از آن استفاده می کنند و از میهمانان پذیرایی می کنند.
جدا از طبیعت و ذائقه ایرانیان در پخت کیک و سرو انواع غذاها، به دلیل تنوع و گستردگی عجیبی که در نقاط جغرافیایی کشور، فرهنگ و آداب و رسوم مردم وجود دارد، می بینیم که کیک A غذای به همین نام، اما به روش های مختلف تفاوت های زیادی در طرز پخت، افزودن مواد افزودنی و نحوه مصرف مختلف، در نقاط مختلف کشور عزیزمان سرو و مصرف می شود.
مواد لازم برای آب نبات پانچیک
آرد: 1 پیمانه
ماست: 1 فنجان
تخم مرغ: 1 عدد
بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری
پودر وانیل یا هل: 1/8 قاشق چایخوری
روغن مایع: به میزان لازم
پودر قند: به میزان لازم
طرز تهیه شیرینی پانچیک
ماست، تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید و با چنگال یا قاشق هم بزنید تا ماست و تخم مرغ ها باز و یکدست شوند.
آرد را روی مخلوط ماست الک کنید و با قاشق یا همزن دستی هم بزنید تا یکدست شود. آرد را حتما کم کم اضافه کنید تا بهتر مخلوط شود و در آخر آرد گلوله نشود. در نهایت، غلظت مخمر به عنوان ماست خلاصه می شود. داخل کاسه به اندازه کافی روغن و مایع بریزید و روی آتش بگذارید و صبر کنید تا داغ شود. مواد را با قاشق در روغن داغ بریزید تا دو طرف آب نبات سرخ شود. سپس از روغن خارج می کنیم و روی دستمال آشپزخانه می گذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود و وقتی خنک شد پودر قند می پاشیم و هر چی می خواهیم مثل ترافل و خلال پسته و شکلات و … تزیین می کنیم.
سایر نکات شیرینی پانچیک
طرز تهیه این شیرینی یک نکته مهم دارد که وقتی مایه را داخل روغن می ریزید، قاشق را زیاد تکان ندهید و اجازه دهید خود مایه کاملا از قاشق بیرون بیاید و داخل روغن بیفتد، زیرا وقتی زیاد دست به آن می زنید، شکل آب نبات نامنظم می شود.
قاشق هم به معنای قاشق غذاخوری است; سعی کنید به همان مقدار مایه را با قاشق از مایه بردارید و داخل روغن بریزید تا شیرینی های هم اندازه به دست آید.