مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

شیرینی فسایی : دستور تهیه شیرینی فسایی

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



نان فسایی (شیرینی عید)


این شیرینی تقریبا شبیه نخودچیه اما با طعم ملایم تری از آرد نخودچی . با دلگرم همراه شوید.


شیرینی خوشمزه عید نوروز شیرینی فسایی


مواد لازم برای تهیه شیرینی یا نان فسایی


  • روغن جامد( یا ترکیب صاف و جامد) 150 گرم

  • پودرقند 130 گرم

  • آردسفید شیرینی پزی 250گرم

  • آردنخودچی 60گرم

  • زعفران دم کرده غلیظ به مقدارلازم


طرز تهیه شیرینی فسایی


  1. روغن وپودرقند را باقاشق کمی مخلوط کنید

  2. سپس باهمزن برقی به قدری بزنید تامخلوط کرم رنگ وپوک و حجیم شود.میزان هم زدن دراین مرحله بسیارمهم است.

  3. اردها را باهم مخلوط کرده وسه بار الک کنید،سپس مخلوط آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک یا قاشق به خورد مخلوط روغنی دهید،بانوک انگشتان کمی خمیر را ورز دهیدتاخمیر جمع و منسجم شود

  4. تاحدی آرد اضافه کنید که خمیرجمع شود،ممکن است همه ارد مصرف شود و یا کمی اضافه بیاید.ورز دادن بانوک انگشتان و در حد جمع و یکدست شدن خمیرکایه ،ورز بیش از اندازه باعث به روغن افتادن خمیر و در نتیجه پهن و سفت و خشک شدن شیرینی بعدازپخت خواهدشد.

  5. خمیر را داخل نایلون درمحیط اشپزخانه حدود نیم ساعت استراحت دهید.سپس ان را بین دو نایلون ابتدا کمی بادست و سپس با وردنه به ضخامت نیم سانت پهن کنید،خمیر در حد کمی چسبنده و شکننده است،قالب دلخواه بزنید و در سینی کاغذ روغنی انداخته بچینید،اگرقالب به خمیر میچسبید مدام قالب رادرپودر نشاسته ذرت یا پودرقند بزنید و تکان دهید و سپس قالب بزنید.

  6. بر روی شیرینی ها با برس زعفران دم کرده غلیظ بزنید و با پودرپسته،تخم خرفه یا….تزیین کنید.

  7. در فر از 20_15دقیقه قبل گرم 160 درجه طبقه وسط به مدت 10دقیقه قراردهید.


چند نکته برای داشتن شیرینی فسایی بهتر


  • زیاد داخل فر نگذارید چون بعد از پخت و سرد شدن سفت تر خواهند شد و اگر زیادپخته شوند حالت ترد و نرمی خود را از دست خواهند داد و شیرینی خشک و سفت می شود.

  • شیرینیها پس ازپخت نرم هستند و بادست زدن متلاشی خواهندشد

  • پس از سردشدن بردارید.


لذت آشپزی با دلگرم :


طرز تهیه ی شیرینی نان برنجی مخصوص و خوشمزه


دستور تهیه ی شیرینی بی نظیر قرابیه شیک و خوشمزه


طرز تهیه ی شیرینی پرتقالی یا لیمویی خانگی


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  توصیه های نوروزی یک متخصص تغذیه
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *