مواد لازم :
آب مرغ 2 ليتر
پياز ريز سفيد 1 عدد
آب ليموترش 1 قاشق سوپخوري
بادام زميني بوداده بد� قدري
كرفس خرد شده 0.5 قاشق سوپخوري
آرد سفيد 3 قاشق سوپخوري
نمك قدري
روغن بادام زميني 3 فنجان
كره 250 گرم
نمك كرفس 0.33 قاشق سوپخوري
طرز تهيه :
کره را در قابلمه آب کرده پياز و کرفس را به آن افزوده مدت پنجدقيقه سرخش کنيد ولي بگذاريد قهوه ئي رنگ بشود .
آرد را بر آن افزوده ، خوب هم بزنيد . سپس آبگوشت مرغ را گرما گرم در آن ريخته مدت نيم ساعت بپزيد .
مخلوط فوق را از روي آتش برداشته و صافش کرده ، روغن بادابم زميني ، نمک کرفس و آب ليمو ترش و نمک به آن اضافه کنيد .
چند دقيقه قبل از کشيدن ، بادام زميني کوبيده روي سوپ فوق الذکر بپاشيد .