سندرم تخمدان پلی کیستیک چیست؟


سندرم تخمدان پلی کیستیک چیست؟

سندرم تخمدان پلی کیستیک چیست؟

برای آشنایی با علل بیماری تخمدان ابتدا باید به زبان ساده با تخمدان و عملکرد آن بیشتر آشنا شویم، در داخل مغز هر انسانی غده ای به نام هیپوفیز وجود دارد.

و داستان تخم مرغ از اینجا شروع می شود. او سلول ها را انتخاب می کند و شروع به رشد می کند. این سلول ها در حال رشد هستند

آنها هورمونی به نام استروژن و پروژسترون را برای رحم تولید می کنند که به رحم دستور می دهد تا برای رسیدن تخمک و بارداری احتمالی آماده شود و رحم شروع به رشد کرده و دیواره های بیشتری را آماده می کند و می سازد. با مویرگ های بسیار ظریف) بین روز دوازدهم و شانزدهم پس از آخرین قاعدگی دوباره

غده هیپوفیز دستور (هورمون) دیگری به نام LH می دهد که به تخمدان دستور می دهد تا بزرگترین، بهترین و آماده ترین سلول را برای تخمک گذاری بفرستد و تنها یک سلول و سلول های دیگر را که در این ماه آماده کرده اید برای حمایت از تخمک بفرستد. پروژسترون را ادامه دهید تا در صورت رشد جنین، بتواند در رحم به زندگی خود ادامه دهد.

اگر بارداری اتفاق بیفتد به جنین دستور داده می شود که با همان سلول های پشتیبان تولید پروژسترون به تولید پروژسترون ادامه دهد.اگر باردار نباشیم غده هیپوفیز همان دستور FSH را می دهد.بلوغ تا یائسگی ادامه دارد.

حالا چرا مشکل و بیماری تخمدان داریم؟ هر زمان که در این چرخه مشکلی مثلا در تخمدان یا غده هیپوفیز یا داخل رحم وجود داشته باشد پاسخ ساده ای خواهیم داشت یا هر علت دیگری در بدن می تواند در این چرخه مشکل ایجاد کند بیماری تخمدان در صورت فرد ایجاد می شود.

بیشتر بخوانید  هشدار مصرف پفک (عوارض جانبی پفک)

از جمله دلایلی که این چرخه را مختل می کند (هیپوفیز- تخمدان- رحم)

چاقی (چربی بدن در افراد چاق می تواند استروژن و هورمون مردانه را افزایش دهد)
علل ژنتیکی
استرس روانی
مشکلات هورمون انسولین و دیابت
مشکلات و بیماری های تیروئید
مشکلات مربوط به غدد فوق کلیوی
تومورهای مغزی
مشکلات عفونی و میکروبیولوژیکی و بیماری های لگن و رحم
برخی از داروها با پروژسترون و هورمون
بسیاری از علل شناخته شده و ناشناخته دیگر می توانند در عملکرد صحیح تخمدان ها اختلال ایجاد کنند.درمان بیماری های تخمدان، بیماری های PCO

سندرم تخمدان پلی کیستیک چیست؟

علائم عبارتند از:

– قاعدگی نامنظم به صورت یائسگی – طولانی شدن قاعدگی – قاعدگی شدید و …
– ناباروری (البته با درمان اصلاح می شود)
– چاقی
– افزایش هورمون های مردانه
– جوش و آکنه
– افزایش موهای صورت و پرپشت شدن موها
– کاهش موهای پیشانی
– پوست چرب

آکانتوز نیگریکانس یکی از علائم سندرم تخمدان پلی کیستیک (تنبلی تخمدان) در افراد چاق است که عمدتاً در ناحیه گردن، زیر بغل، سینه، کشاله ران است، بله بیماری وجود دارد اما سونوگرافی منفی می شود و فقط جواب منفی است. .

ممکن است سونوگرافی کافی نباشد، اما سونوگرافی بهترین راه برای پایش بیماری است و از طرفی وقتی سونوگرافی واژینال است پاسخ دقیق تری برای معاینه تخمدان داریم، اما در دختران بی گناه نمی توان از این روش استفاده کرد. و از سوی دیگر چربی بالای شکم در برخی بیماران و دلایلی دیگر ممکن است در پاسخ سونوگرافی اختلال ایجاد کند.

ممکن است قند خون بالا داشته باشد

بیشتر بخوانید  درباره پروپرانولول بیشتر بدانید.

در آزمایشات آزمایشگاهی LH بالا و FSH پایین است

سطح استروژن بالاست

تنبلی تخمدان (PCO) در کم کاری تیروئید مشاهده می شود

– برخی داروها می توانند در ایجاد بیماری موثر باشند

رفتار

دوره درمان PCO حداقل 6 ماه تا 1 سال است و اثرات درمان حدود 1 سال پس از شروع درمان مشخص می شود.برای موهای زائد از لیزر استفاده می شود.افراد چاق نیاز به کاهش وزن دارند و کاهش وزن بسیار بسیار زیاد است. موثر در روند درمان

سندرم تخمدان پلی کیستیک چیست؟

مواد مخدر

1- ترکیب سیپروترون (دیان) دیان شروع روز پنجم قاعدگی 21 روز هر شب 1 واحد مصرف می شود و پس از پایان هر بسته تا 7 روز دارو را مصرف نکنید و بسته بعدی را از 8 شروع کنید. روز یا مصرف LD. درمان برای بهبود استفاده از روش های پیشگیری از بارداری، تنظیم مدت چرخه قاعدگی است

2- اسپیرونولاکتون 25 میلی گرم به مقدار 2 قرص در روز

3- متفورمین 500 میلی گرم یک بار در روز بهتر است (این دارو باید در مواقعی تجویز شود که فرد اضافه وزن دارد و شواهدی از قند خون بالا داریم)

هر سه این داروها در حدود 1 سال درمان شما را درمان می کنند، اما داروهای اصلی ورزش کاهش استرس است، این استرس با پرخوری یا بی اشتهایی تفاوتی نخواهد داشت زیرا به شما آسیب می رساند.

داروهای دیگری نیز وجود دارد که بسته به علت بیماری می توان آنها را تجویز کرد، مثلاً زمانی که متوجه می شویم فردی دارای مشکلات تیروئیدی یا غدد درون ریز است، در این صورت فرد باید به متخصص غدد مراجعه کند و اسپیرونولاکتون را در ترکیب با سیپروترون ببیند.

بیشتر بخوانید  چقدر با ماده اعتیادآور ریتالین آشنایی دارید؟ همه چیز در مورد ریتالین

به گفته برخی از اساتید، مصرف این دو نیز بر بازدهی بهتر تأثیر می گذارد، اما بهتر است متفورمین را در زمان های دیگر و همراه با یکی از وعده های غذایی مصرف کنید.سندرم تخمدان پلی کیستیک (PCOS) شایع ترین اختلال غدد درون ریز در زنان و یکی از علل اصلی آن است. . ناباروری این سندرم معمولاً با اختلالات متابولیک مانند هیپرگلیسمی همراه است

و لیپیدهای خون، فشار خون بالا و همچنین افزایش آندروژن (هورمون های مردانه) به ویژه تستوسترون، رشد مو (هیرسوتیسم) و چاقی. تحقیقات نشان می دهد که مصرف اسیدهای چرب غیر اشباع به ویژه اسیدهای چرب امگا 3 باعث بهبود پارامترهای متابولیک در این زنان می شود. این اثر را در بخش مطالعه کنید

غدد بیمارستان آدلاید و رابطه بین سطوح اسیدهای چرب غیر اشباع در پلاسما و شاخص های متابولیک و هورمونی این بیماران مورد بررسی قرار گرفت. با مصرف اسیدهای چرب امگا 3

تستوسترون موجود باعث کاهش پلاسما می شود.علاوه بر این، اسیدهای چرب امگا 3 باعث کاهش چربی خون و جلوگیری از تصلب شرایین و بیماری های قلبی عروقی می شود.کارشناسان به این نتیجه رسیده اند که مصرف اسیدهای چرب غیراشباع با زنجیره بلند، به ویژه امگا 3، وضعیت هورمونی و شاخص ها را نشان می دهد.

بهبود متابولیسم در بیماران مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک نتایج این مطالعه در مجله آمریکایی تغذیه بالینی منتشر شد. بیماران توصیه می کنند.

گردآوری: مجله اینترنتی دلگرم


دیدگاهتان را بنویسید