مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

سس پرتقال

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



Imageمواد لازم :


شير هموژنيزه 2 قاشق سوپخوري


شكر 1 فنجان


آب پرتقال 1 فنجان


آب ليموترش 2 قاشق سوپخوري


پوست پرتقال 2 قاشق سوپخوري



طرز تهيه :


شکر را در آب پرتقال ريخته سپس پوست پرتقال را ميزنيم و در يخچال مي گذاريم تا کماجدان يخ ببندد .


سپس شير را به آن اضافه کرده هم مي زنيم و مجددا در يخچال مي گذاريم و به مصرف مي رسانيم .


بیشتر بخوانید  گوده بادمجان | طرز تهیه غذای سنتی و خوشمزه گیلانی + ارزش غذایی
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *