مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

چوچاق رو توی قرمه سبزی نریز | راز خوشمزه شدن قرمه سبزی چیست؟

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


چوچاق ممنوع!

قورمه سبزی: خورشه‌ای اصیل و خوشمزه که از دیرباز در سفره ایرانی‌ها جای داشته است. قدمت این خورش لذیذ به ۲۰۰۰ تا ۵۰۰۰ سال پیش می‌رسد و در هر منطقه از ایران با دستور پخت مختص به خود طبخ می‌شود. 

مواد اصلی قورمه سبزی شامل گوشت، لوبیا، سبزی قورمه و ادویه است. سبزی قورمه سبزی ترکیبی از گشنیز، جعفری، تره و شنبلیله است که به همراه گوشت و لوبیا پخته می‌شود و طعمی بی‌نظیر به خورشت می‌دهد. 

اما در برخی مناطق شمالی ایران، از سبزی دیگری به نام چوچاق نیز در پخت قورمه سبزی استفاده می‌شود. سوالی که در اینجا مطرح می‌شود این است که آیا چوچاق باعث خوشمزه شدن قورمه سبزی می‌شود یا خیر؟

پاسخ به این سوال منفی است. 

استفاده از چوچاق در قورمه سبزی طعم نامطبوعی به خورشت می‌دهد و باعث تلخی آن می‌شود. دلیل این امر، عطر و طعم خاص چوچاق است که با طعم قورمه سبزی سازگاری ندارد. 

علاوه بر این، چوچاق قیمت بالایی دارد و به همین دلیل در همه جا به راحتی در دسترس نیست. 

بنابراین، استفاده از چوچاق در قورمه سبزی توصیه نمی‌شود و بهتر است برای پخت این خورش خوشمزه از سبزی قورمه سبزی سنتی استفاده کنید.

نکاتی در مورد پخت قورمه سبزی:

برای خوشمزه‌تر شدن قورمه سبزی، از گوشت گوسفندی با چربی متوسط استفاده کنید.

سبزی قورمه سبزی را به خوبی سرخ کنید تا رنگ آن تیره شود.

از لوبیای قرمز یا لوبیای چیتی با کیفیت خوب استفاده کنید.

به مقدار لازم ادویه به قورمه سبزی اضافه کنید تا طعم آن متعادل شود.

بیشتر بخوانید  دادگاه آمریكا غول متجاوز هالیوود را تبرئه كرد / وینستین خطاب به قاضی: بسیار ممنون!

قورمه سبزی را به مدت طولانی روی حرارت ملایم بپزید تا جا بیفتد.

 

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *